Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miről cseteljek egy fiúval,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről cseteljek egy fiúval, akit alig ismerek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, most mentem gimibe és megtetszett az egyik évfolyamtársam. A gólyabálon mindenkit "összeházasítottak" valakivel és nekem az a srác lett a férjem. még alig beszéltünk, 2napja ráírtam, de kb 5perc után hagytam, mert meccset nézett és nem akartam zavarni:D Mikor elköszönt, küldött "puszis" emojit ( ilyet :* ). Megint rá akarok írni, csak nem tudom milyen témákat dobhatnék fel.

2016. okt. 9. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen :D Én sem tudok semmi témát sosem csak én fiú vagyok :D
2016. okt. 9. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Miújság vele? Vagy hogy nem tudsz valami feladatot megoldani és segítségre lenne szükséged.
2016. okt. 9. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziaa en is pont ugyanigy voltam vele es vettem a batorsagot rairtam h mi van vele aztan meg mindig kerdezgettem lenyegeben azer irsz ra h megismerd szoval nyugodtan irj neki

En is mindig kerdeztem ilyen alap dolgokat hoztam temakat es eleg sokat chateltunk

Azt ajanlom h csak irj ra egyszeruen h h van es abbol kialakul

Utolag nagyon jol fogod erezni magad es batran hogy rairtal

Sok sikert;)

2016. okt. 9. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Tippjeim

1- Ne chateljetek annyit, hanem találkozzatok inkább :D

2- Skypolj vele, jobb mint írni

3- Ne legyen kényszeredett, inkább hagy abba az írást ha nem tudsz mit írni minthogy feleslegesen beszéljetek

4- Kérj tőle segítséget valamiben (NE TANÁCSOT!)

5- Ha küldött ilyet :* akkor szinte biztos hogy gondol rád úgy hogy "De szeretnélek barátnőmnek"

2016. okt. 9. 20:18
 5/5 Alex2233 válasza:
Ahogy egy előző válaszoló is írta: inkább találkozz vele. Suli után várd meg vagy szünetekben menj a termébe. Szemléltesd vele, hogy akarsz tőle valamit. Abba a hibába viszont ne ess bele, hogy neten keresztül mesélsz el magadról mindent, mert ha egyszer találkoztok nem lesz miről beszélnetek. Sok sikert hozzá ^^
2016. okt. 11. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!