Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk volt már ilyan veletek is?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt már ilyan veletek is?

Figyelt kérdés
Odamenntem volna egy ismeretlen lányhoz hogy hát elhívnám egy randira mert megtetszett meg volt wgy kis szemezés, de nem tudtam megállapítani hogy hány éves...

2016. okt. 8. 21:29
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és 19/F
2016. okt. 8. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze volt már ilyen, manapság kicsit nehéz megítélni, ki mennyi idős lehet, múltkor láttam egy lányt, mondom megismerkedem vele, nem lett semmi a dologból, de azt elmondom hogy 17-18-nak néztem és 21 éves.
2016. okt. 8. 23:04
 3/3 Domaházy Ákos ***** válasza:

Hát nem értem a mai fiatalokat. Túlontúl álom valóságban éltek egyből első látásra gyere randizni úgy hogy még a nevét sem ismered butaság értelmetlen

előtte ismerkedjetek beszelgessetek a többi utána kialakul ennyi.

2016. okt. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!