Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudják?!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudják?!?

Figyelt kérdés

Az van, hogy bírok egy srácot...eléggé, de nem akartam elmondani senkinek. A legjobb barátnőmnek sem. Így is volt ez nagyon sokáig, míg egy nap ez a csaj kérdezi tőlem, hogy ,,te neked xy tetszik"? Én csak néztem rá nagy szemekkel hogy mi van?!

Ez azért furcsa, mert a fiúval évente max 3szor találkozok mert messze lakik....- tehát honnan következtethet?

Hagytam a barátnőm....higgyen amit akar....erre egy hónapra megtudtam szépen sorjában, hogy rajta kívül még 5 lány tudja+ 1 aki már rég nem a mi sulinkba jár....én nem értem hogy miért hiszik/tudják hogy nekem tetszik, mert semmi ilyet nem mondtam nekik...nem is láthatnak minket együtt csak nagyon ritkán.

Tehát szerintetek ez mitől van?(csak mert nem akartam hogy tudja vki)

2016. okt. 8. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudta, csak nem sejtette! ;)
2016. okt. 8. 15:25
 2/2 NudliHercegnő ***** válasza:
Csak rátapintottak a lényegre. Talán csak azt sejtették, hogy neked tetszik valaki, de nem.tudták, hogy ki lehet, így azt a módszert használták, hogy telibe rákérdeznek, hátha eltalálják, és a reakcióidból következtetnek, hogy sikerült -e.
2016. nov. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!