Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bebuktam vajon?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit három éve ismerem és az elmúlt egy évben nagyon bele szerelmesedtem de ő eddig nem nagyon vette a lapot, mivel egyik közös ismerösünknek azt mondta aranyos meg segítőkész vagyok és talán érdeklem őt és igazából konkrétan még nem mondtam meg neki mit érzek, mert félek, hogy mit mondana. De igazából a lány fut egy 28 éves csávó után akivel nyáron tök jól el voltak de a csávónak soha nincsen ideje a csajra mivel több mint 200 km van köztük, köztünk isvan decsak 50 az talán még nem olyan vészes. Az érdekelne szerintetek bebuktam vagy mondjam el mit érzek és meglátjuk mi lesz? Ja és mind a ketten 19 évesek vagyunk2016. okt. 7. 18:53
1/4 anonim válasza:
Mondd meg neki mit erzel! Nem jo halagatni a dolgokat, majd kiderul o mit erez. Ne add fel :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ma elmondta, hogy ez a csávó nem akarja elengedni csak akkor ha ő küldi el de a lány nem szeretné és hiába van köztük olyan nagy távolság mégis meg akarja próbálni annak ellenére, hogy nem tudnak találkozni, mert a csávó sokat dolgozik napi 12 órát meg pénze sincsen igazából és erre az évre csak egy találkozot terveztek be. Hát erre nem tudom mit kéne lépnem mert hiába mondanám el mit érzek ezek után szerintem felesleges. Bár haverom azt mondta várjak ki, mert ezt így ebben a formában nem lehet fent tartani.
2016. okt. 8. 22:48
3/4 anonim válasza:
Ne várj ki. Ha nincs ló, jó a szamár is? Ha kellessz neki, kellessz, ha nem nem.Ne azért jöjjön össze veled, mert akit helyetted választott, azzal mégse jött össze!
4/4 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, nincs mit vesztened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!