Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz, hogy így mondtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy így mondtam el neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már gyakorlatilag kiskorunk óta ismerjük egymást, valamint középiskolába is együtt jártunk 1 évig, de most külföldre költözött a családjával (nem meszze, szomszédos ország). Szoktak néha visszajönni Magyaroszágra amúgy. Az a helyzet, hogy mindig is éreztem, hogy többet érzek iránta, így ráírtam fb-n, hogy szerelmes vagyok belé és hogy mennyire gyönyörű meg mindig is szerettem benne, hogy mindekivel kedves és mindig mosolyog.

Nagyjából valami ilyet. Most lehet hogy gyerekes csak már nem bírtam magamban tartani :D

17/F

2016. okt. 3. 23:55
 1/3 anonim válasza:
Ha jól esett akkor mit számít hogy mások mit mondanak? A csaj reagálása a mérvadó
2016. okt. 4. 00:20
 2/3 anonim válasza:

Egyátalán nem gáz, mivel így volt lehetőséged elmondani neki így nem gáz..

Én is ezt tettem csak én vagyok a lány ebben a "kapcsolatban" és mindketten más-más országban lakunk (Németország-Románia)ebből kifolyólag nem volt lehetőség találkozásra és személyesen elmondani neki.. Nekünk nem jött össze de remélem nektek menni fog ,nyugodj meg !! :)

2016. okt. 4. 00:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem Facebookon kellett volna, mert ez így nem sokat jelent. Személyesen kellett volna, mert úgy lesz igazi jelentése a mondandónak, ez csak így egy elkönyvelendő rajongás egy sráctól, amiből a szép lányoknak tele van a padlás. Ezt a Facebookos meg egyéb online nyuszi szerelmi vallomást hanyagolni kell, az ilyet szemtől-szemben kell elmondani, akkor van is esély rá, hogy lesz belőle valami.
2016. okt. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!