Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik de soha nem tudom megszólítani mert mind a ketten rohanunk az órákra. (Eredetileg gólyatáborban vettem őt észre.)Mivel így nem tudnánk kommunikálni egymással, arra gondoltam hogy ráírok, de nem tudom hogy mit kérdezzek tőle vagy hogyan csináljam.2016. szept. 30. 17:27
1/6 anonim válasza:
Én elöszőr élőben próbálnák vele kontaktust teremteni.
Ha gondolom facen szeretnél, akkor nekem ez mindig bejött:
Sok képet kb 10-11-et lájkoltam egyszerre,ha érdekeltem a fiút mindig rámirt utána. Ha nem,akkor bele kellett törödnöm.
18L
2/6 A kérdező kommentje:
És ha nincs annyi kép fent róla? :D
2016. szept. 30. 18:07
3/6 anonim válasza:
Akkor amennyi van.😃 Amúgy, én még nem tapasztaltam,barátnőm mondta,hogy egyszer de tényleg véletlenül elküldött egy lájk jelet a kiszemeltjének. Ő mondta,hogy bocsi meg milyen ügyetlen vagyok stb,meg múltkor is majdnem mit csinált.. És azóta beszélgetnek minden nap, igaz csak barát,mert rájött nem olyan,mint gondolta.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi :)
És ha semmi téma nem lesz? Én ettől parázok nagyon.
2016. szept. 30. 18:48
5/6 Hanna8130 válasza:
ha olyan amilyennek tartod akkor lesz ;) ha nem akkor ez van ..... :( vagy mar tortent valami?? ;))
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta nem merek vele kapcsolatot teremteni :) :D
2016. okt. 5. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!