Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg tegyem? Többi lent és köszönöm 16
Van egy fiú (19) akit én már egy éve imádok, szerelmes vagyok belé:(
Május óta beszélünk és az az igazsag nagyon meg szerettük egymást megbiztunk egymásban. Amiben a baj az hogy Elmondta neken , higy nem tud egy lányt szeretni többre van szüksége és nem sokáig tartanak nálla azbikyen dolgok. Meg kért, hogy ne legyek az belé, persze én azt mondtam hogy dehogy is... Pedig ha meglátom szédülök, ha ír remegek.. Most valamelyik nap írta azt hogy nagyon bír engem.. És ossze jonne velem, ha le fogynék tényleg kövér vagyok.. Meg éri ezért vagy nem??
Akar milyen is nagyon szeretem imádom.. De nem tudom, hogy ér e Ennyit segitsetek lécci fiatalokk es idősebbek is :)

Nem, nem éri meg.
Nagyon nem.
Úgy fogadjon el, ahogy vagy.
Különben is, ezekszerint nem is tetszel neki, (max az arcod, és a személyiséged) de megakar változtatni a stílusára.
(Elég hülyén fogalmaztam, tudom)
De nem éri meg.

Megéri lefogyni. Nem igazán a srác miatt, hanem magad miatt. Vékonyabban egészségesebb leszel, jobban érzed majd magad a bőrödben, nagyobb lesz az önbizalmad és emellett nyilván ennek a srácnak is jobban fogsz tetszeni.
Ne hallgass azokra, akik szerint fogadd el magad kövéren. Mindenki le tud fogyni és megéri. Figyelj oda az étkezésedre (80%) és mozogj (20%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!