Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, akit nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akit nagyon megszerettem, de nem merem elhívni randira. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Merd!

Minden fiú volt már ilyen helyzetben. Szedd össze a bátorságot és menj oda hozzá! Tapasztalatból mondom, hogy ne facebookon próbálkozz, mert arra sokszor még választ sem kapsz. Ha személyesen próbálod meg, az vonzó is lesz neki és muszáj rá mondania valamit.

2016. szept. 28. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Add meg az elérhetőségét a lánynak, megmutatom neked, hogy kell elhívni randira.
2016. szept. 28. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
+3620/523-6281
2016. szept. 28. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és hívd el!
2016. szept. 28. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerinted, hogy néz egy lany egy olyan fiura aki megcsak el sem meri hívni?
2016. szept. 29. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nos, először is, szerinted van esélyed nála? Nem tudom, mennyit beszéltek/kommunikáltok, de ha ez eddig nem volt meg, akkor szerintem előbb próbálj meg vele egy kicsit barátkozni. Ha úgy veszed észre, hogy talán neki is tetszel, akkor meg semmi rossz nem történhet egy szimpla randielhívásból, ne félj ;)
2016. okt. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!