Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt? SURGOS
Figyelt kérdés
O.tarsai vegig aztmondjak h felelsz vagy merszeztek, es egy fiunak (volt o.tarsam es legjobb havrrom occse) azt a feladatot kapta h adjon neki szajrapuszit. Allitolag adott is neki es utanna meg ketsegbe volt esve h milesz ha megtudom,meg stb. Rakerdeztem nala h mi a helyzet,aztmondja hogy nem volt semmi, most ilyenkor mit csinaljak? Az nem megoldas ha elgurul az agyam es megverem a gyereket... (megengedte a battya)2016. szept. 27. 21:46
1/9 anonim válasza:
Uhh, ezt fájdalmas volt végig olvasni. Tény, hogy nem szép párkapcsolatban mással csókolózni, a puszi és ölelés meg elfogadható, de ez nem megcsalás az én véleményem szerint! Ha önszántából csinálta volna, akkor gáz lett volna. Ennyiért megverni valakit?:D Hány éves vagy, 11-12? Beszéld meg a pároddal és azzal a gyerekkel, de ne folyamodj erőszakhoz, mert csak rosszabb lesz!
2/9 A kérdező kommentje:
16, nem az elso kapcsolatom,es sajna mindegyiknek igy lett vege, es mar azis atfutott rajtam h nem tisztelnek elegge, es ezert merik ezt. Vagy nemtudom, a sajat erzeseimet nem ertem, mit tegyek?
2016. szept. 27. 21:57
3/9 anonim válasza:
Ha van barátom, de amúgy sem játszom ilyen hülyeségeket és ha valai szájrapuszit akar adni nekem, és nem jön be, van párkapcsolatom, egyszerűen nem engedem. Biztos 14, 15 évesek lehettek max.
4/9 A kérdező kommentje:
Azert nyitottam a "tini parkapcsolatolhoz". De igaz, a verekedes tulzas, de na :c akkorse tudom mit kene tenni..
2016. szept. 27. 22:00
5/9 anonim válasza:
Mindegyiknek felelsz vagy merszezés lett a vége...?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, az h masik pasival volt valami
2016. szept. 27. 22:05
7/9 anonim válasza:
Most mi van egy szájrapusziban? Elmondom neked, hogy semmi. A megcsalás nem a szájrapuszira, ill. a csókra érthetendő, legalább is szerintem. Persze rosszul érezném magam, de mivel ez csak egy buta játék volt buta feladatokkal, nyilván nem okolnám sem magamat, sem a páromat. Még akkor se lenne gond, ha játékon kívül puszilja meg, mert abban nincs semmi
8/9 A kérdező kommentje:
Hat azert ha ezt megcsinalta akkor kesobb mit varjak?
2016. szept. 28. 13:22
9/9 anonim válasza:
Én megcsalásnak venném, de te érzed milyen a kapcsolatotok, mindenkinek más számít annak. De mindenképp beszélgess el vele, ha ez tényleg így volt akkor már az meg ér egy veszekedést , hogy miért hazudik a szemedbe. Ja és ne verekedj, inkább a csajjal kéne ezt megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!