Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? 15L
15 éves vagyok, és soha nem volt barátom, nem hívtak randira, vagy csókoltak meg. Szeretném, ha ez változna, de nem tudom mit is kéne tennem. Az osztályon kívül nem ismerek sok embert, és úgy gondolom, első sorban ezen kéne változtatnom. Csak hogy nem tudom, mégis hogyan kéne nekiindulnom ennek az egésznek, és hogyan lehetne barátom.
És tudom, nem kéne ezt mondanom, de már annak is örülnék, ha egy bunkó, szemét gyerek lenne... De szeretnék valakit végre.
Én se ismerek az osztályon kívül túl sok embert, nem megyek túl sok helyre, pedig mostanában a korosztályunkban igazán menőnek számít részegen rókázni. Bár igazából nekem az a bajom hogy csak az osztályomban érzem azt hogy normális a társaság, ezért nem is nagyon tartok kapcsolatot másokkal.
Egyébként jó dolog az ismerkedés elősegítésére ha először esetleg megpróbálkozol a hasonló érdeklődésű emberekkel, pl ha jársz edzésre, vagy zenesuliba, vagy mondjuk fotózol, vagy bármi más szabadidő elfoglaltságot űzöl, vannak emberek akikhez oda tudsz menni, és először lehet hogy csak arról az adott témáról beszéltek, de később már könnyen megy más téma is.
Legalábbis nekem ott volt a futás, megismertem egy csomó embert, de mivel "abbahagytam" elég magányos vagyok.
De ismerek egy csomó kockást (hobbim a Rubik-kockázás minden mennyiségben) és mostanában velük tartom a kapcsolatot.
Szóval vannak azért lehetőségeid, csak tudni kell kihasználni őket ;)
És ha van valamilyen ismeretségi köröd akkor általuk még több embert ismerhetsz meg, és akkor biztos találsz valakit
Egyébként én is Heves megyei vagyok :D
15/F
Előre is bocs, de 20 évesen komolyan egy 15 évesre nyomulnál? Ne legyél szánalmas, növessz egy kis férfiasságot és keress korodbeli lányokat. Nem akarom megsérteni a kérdezőt, de 15 évesen még nem volt barátja sem, ráadásul a komolyabb dolgoktól is kicsit messze van még. Egy 20 évesnek (aki már egyetemista lehet) meg már rendes kapcsolata kéne hogy legyen, és nem olyan lányt kéne hajkurásznia aki valószínűleg még csak most szabadult az általánosból...
Kérdező, hidd el, lesz még elég bunkó és szemét fiú az életedben :D De ne mondd azt, hogy örülnél neki, mert ez így nem igaz. És ha tisztességes vagy, megérdemelsz egy rendes srácot. Ha egy szemét kezd udvarolni, igenis tessék elhajtani! Adj magadra egy kicsit, mert az ilyen emberek szépen kihasználnak ám ha hagyod...
Egyébként nem szabad aggódnod, 15 évesen ez teljesen normális, ennyi idősen én is épp ilyen voltam :) A fontos az, hogy próbálj meg nyitni egy kicsit mások felé. Menj minél többet szórakozni a barátaiddal (nem bulira gondolok, mozi, vagy csak egy jó süti, vásároltok a városban stb) és beszélgess amikor csak lehet. Nagy előrelépés, ha nem babrálod a telefonod mások társaságában és igyekszel bekapcsolódni mindig.
Járj sportolni, és legyen stílusod. Nem javaslom hogy tegyél ki mindent amid van, de nem árt ha figyelsz arra, mit veszel fel, hogy áll a hajad.
Hidd el, előbb-utóbb ez kialakul, csak ne görcsölj rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!