Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meg kérdezni egy lánytól, hogy járna e velem?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Már egy hónapja egyfolytába beszélgetünk és már egyszer voltunk is programozni.2016. szept. 25. 13:32
1/6 anonim válasza:
"Leszel a barátnőm?" szerintem ez jó :D
2/6 anonim válasza:
Találkozgassatok még, pár alkalom után csókold meg majd kérdezd meg lesz-e a barátnőd. :D
3/6 anonim válasza:
Járnál velem? igen, köszönöm! Nem, esetleg, miért? És szintén megköszönöd, jó lesz tanúlni a válaszból!
4/6 anonim válasza:
Nehogy megkérdezd :D Ha tényleg szeretne valamit úgyis érezni fogod, nem kell kimondani ahhoz hogy a barátnőd legyen. Hülye ürügyekkel lépd át a kínos pontokat mint pl. a kézenfogva sétálás ("fogd meg a kezem, mert sokan vannak itt és nem akarlak elhagyni" meg ilyenek) az első csók adja magát. Légy természetes, éreztesd vele, hogy fontos neked, de legyél ettől függetlenül határozott is. Lehet hogy ha nem randiztál túl sokat még, nem igazán tudatosulnak benned ezek a dolgok, de majd később igen :D
5/6 anonim válasza:
Szia teccesz járunk? Egyébként meg valahogy utalj rá úgy szerintem izgibb :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket
2016. okt. 2. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!