Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjünk össze?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki az osztálytársam mindketten 14 évesek vagyunk(8.ba járunk)és nagyon tetszik. Már tavasz óta tetszik csak egy két bökkenő van. A nyáron egyáltalán nem érdeklődött irántam meg semmi, aztán most elmentünk a sulival 1 hetes kirándulásra és megint nagyon kedves lett. De csak akkor ha nincsenek ott a haverjai, mert akkor szinte észre se vesz. De amikor csetelünk akkor is mindig nagyon kedves. Mit tegyek hogy közelebb kerüljünk egymáshoz? Hogy megtudjam tetszem e neki?14/L2016. szept. 23. 10:41
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tetszik-e neki valaki és legyen 100%-ban őszinte.
Ha megkérdezi miért fontos ez mondd neki hogy csak kíváncsi vagy meg a legtöbb 14 éves fiúnak már tetszik valaki vagy vmi ilyesmi :D
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor mindenki azt szokta mondani, hogy szedd össze magad, és mond el neki. ha van ennyi bátorságod, akkor természetesen csináld ezt. Én ezt személy szerint még soha nem mertem megtenni, és hülye is voltam. Túl sokáig vártam, és aki tetszik most folyton a barátnőjével van. Ezt lelkesítő szövegnek. Ha még így se mered elmondani neki, hogy mit érzel, akkor egyszerűen csak jelezd neki. Keresd a társaságát.
Ja és még egy. A fiúk mindig megőrülnek, ha a haverjaik is ott vannak :P
3/3 CFB válasza:
a srácok eszét mindig elveszik a haverok :) (Én is 14 vagyok, tudom milyen)Chat vagy valóság nem ugyanaz, persze ha az osztálytársad lehet mégis. Én gimnáziumba járok (8.ba), és meg akartam barátkozni egy új fiúval (7.es). Eleinte kedvesnek mondható volt, uána pedig leginkább ellenséges. Aztán kiderült azt hitte, szerelmes vagyok belé. Pár héttel később pedig közölte, szerinte ez a barátság nem fog működni és keressek mást, de maradhatunk barátok (én sem tudom hogy rakta össze). Sokakkal beszéltem az ügyről és a fiút okolják. Szóval a lényeg az, vigyázz a fiúkkal és ha úgy gondolod megpróbálkozhatsz egy kicsit közeledni felé és ha szerelmes beléd lehet meg fogja tenni az első lépést :) Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!