Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 14 éves vagyok és még egy kapcsolatom se volt és még nem is csókoltak meg?!
Hű, 11-es köszi ezek szerint attól még, hogy 15 évesen már csókolóztam egy olcsó kis lotyó lennék, akit bárki megkaphat? Nem hiszem hogy az lennék. Ennyi idősen teljesen normálisnak tartom, ha kisérleteznek a velem egykorúak, nyilván aki gyakran váltogatja a fiúit vagy sokkal csókolózik/jár, nem hiszem hogy később hasznára válik.
De természetesen Kérdező, teljesen normálisnak tartom, ha egy velem hasonló korú lány nem csókolózott még, ez egyáltalán nem ciki és semmilyen szempontból nem vagy hátrányban (ha esetleg a baráti környezeted az iskolában mégis ezt érzékeltetné veled, akkor inkább kerüld el őket). Nem attól függ, hogy valaki mennyire érett, hogy csókolózott-e már, ez csak megtörténik, vagy nem. Abban pedig tökéletesen igaza van a többi válaszolónak, hogy sokkal többre fognak értékelni később a fiúk, mint egy olyan lányt, aki ennyi idősen már a fél városnak megvolt.
Szerintem ezzel semmi baj mert én 16 éves vagyok lány én sem csókolóztam pedig nállam elég sokan próbálkoztak már de mondhatni várok az "igazira"
Szerintem 14 évesen még ráérsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!