Előző vok még mindig, csak mellékesen megmondanám hogy ritka nagy tetű paraszt volt aki így lehordott azért mert nem olyan vagy mint az ő szája ízlése. Egyébként meg az hogy szerelmes vagy, és egy fiúba, az nem betegség mint ahogyan ő azt elmondta, hogy még mindig változtathatsz rajta, csak úgy megsúgom hogy a szerelem nem megváltoztatható és kigyógyítandó dolog, hagyni kell hogy minket vezéreljen bizonyos mértékekig. Amúgy meg nagyon bátor vagy hogy ezt így kimerted írni, én nem lettem volna rá képes. Ja, és még hozzáfűzném hogy ami betegség, az a homofóbia, és ez tény. :) (A homofóbokat is rendesen próbálják az emberek elkülöníteni maguktól) Szóval légy önmagad, és SOHA ne hagyd hogy más irányítsa az életedet, mert a sajátodért te felelsz, és ettől függetlenül nem lesz bűntudatod, nem kell félned, és nem egy hazugság lesz az életed, elmondjam milyen lesz? Boldog. :) Egyedül a heteroszexuálisaknál van a bűntudatos dolog, mert nekik még nagyobb esélyük van megcsalni a másik félt. :) Tehát tényleg ne figyelj rá, és csak azt csináld amit a lelked akar és nem pedig más. Ezt azért mondom el ennyiszer mert hatni próbál rád, és még lesz egy pár ilyen ember a jövőben, tehát kitartást és sok sikert, egyébként meg van rá esély hogy ő is szeret, de erről alaposan meg kell bizonyosodnod. :) Nekem is van két ilyen osztálytársam és nagyon aranyosak, ugyanazokat csinálják amiket ti, én mindig jó szemmel nézek rájuk mert nem érdekli őket hogy mit mondanak az emberek, és jól szórakoznak együtt. Őszintén szólva nem tudom hogy ők azok-e, de szerintem igen, és ez jó mert nem gyári gyártmányok, még ha picit hülyén is meg furán is viselkednek, de szeretek rajtuk/velük nevetni és én is jól kijövök velük, egyszerűen jó rájuk nézni hogy őket nem érdekel semmi, mint ha gond nélküli és nyugodt életük lenne. :) Egyébként tavalyi osztálytársam nekem is tetszik, és egy párszor már rám köszönt, sosem láttam még lányokkal és facebook lapján nincs kiírva az érdeklődési köre, de én az a típus vagyok aki várja azt hogy az ölébe hulljon a szerelem, mert én ezt egyedül nem tudnám végig csinálni, persze én is sokszor rá köszönök és jóérzés tölt el amikor vissza köszön, vagy mikor meglátom.. :) Álmodozni jó dolog, mindig rágondolok ^^ Komolyan mondom, ne hagyd hogy a legfontosabb érzést kiöljék az életedből. :) Én csak azért kaptam ezt a 35% megbízhatóságot mert EMO stílusú szeretnék lenni/vagyok csak külsőleg nem, és megmondtam a véleményemet a páwákról, hogy a legtöbb mindenkibe beleköt akik nem tetszenek nekik, de én ettől függetlenül mindenkit elfogadok, még őket is. Nem szeretem azt nézni ahogy heterók és leszbikusok csókolóznak, de szívesen barátkozok bárkivel aki őszinte, kedves, normális, elfogadó és megértő, és nem úgy nézek a más emberekre hogy Fúúúj, hanem úgy hogy én ezt nem szívesen látom, és olyankor nem leszólom őket meg nem mutatom ki nyilvánosan hogy nem szeretem nézni, hanem csak simán elfordulok, és arra gondolok hogy nekik jó hogy vannak egymásnak, de nekem ki lesz? Én azt mondom hogy használd ki az életedet addig amíg csak tudod, és ne félj a jövőtől, csak ügyesen kell csinálnod mindent. :)