Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kérdezi meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki elmondta h tetszek neki meg most is messengeren beszélünk meg sziveket küld én is mondtam h bejön nekem...de azóta se kérdezte meg h járunk e2016. szept. 19. 17:48
1/6 anonim 

válasza:

Sajnos ez ennél bonyolultabb. Egy ideig én is azt hittem, hogy ha elmondtátok hogy tetszetek egymásnak, akkor már járni is fogtok... De nem, sajnos. Simán lehet, hogy nem akar kapcsolatot, vagy egyszerűen nem olyan erősek az érzelmei... De az is lehet, hogy csak nem mer lépni...
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor mért nem mondja el h nem akkar velem járni?Arra nem gondol h ez szarul esik nekem?
2016. szept. 19. 17:51
3/6 anonim 

válasza:

azt várja h te lépj mer fél :D
4/6 anonim 

válasza:

Én lány vagyok, fordítva jártam így. Volt egy srác aki nagyon bejött. Jóban voltunk, szóval kulturáltan elmondtam neki mit érzek, erre meglepődött, mert én is bejöttem neki csak nem merte elmondani. Aztàn senki sem csinált semmit. Barátnőm kérdezte meg hogy járnék e vele, mondtam hogy igen. Aztán pár hétre rá megkérdezte, hogy járunk e én meg nemet mondtam. Jobb volt így. Nem bántam meg a döntésem, amúgy is fiatalnak éreztem még ezt :D ( egy évvel fiatalabb volt nálam, ráadásul kissebb is) Aztán találtam egy 1 évvel idősebb srácot. Szerelem volt első látásra. Már 2. Éve hogy együtt vagyunk. 16/l
6/6 anonim 

válasza:

talizzatok, beszéljetek stb :)
bátortalan ő is, te is, várd, hogy ő kérdezze meg, de küldj neki jeleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!