Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na, ez nagyon bonyolult!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na, ez nagyon bonyolult! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, az osztalyban, ujj, es igazabol mar mikor meglattam akkor mar mashogy neztem ra. De elkezdtunk beszelgetni es kiderult, hogy van baratja.. de nem szereti csak ez a srac zsarolgatja es ezert van vele( ideg beteg a srac)... tobb szo mint szaz.. a lannyal mar tobbnel tartunk mint bartsag (sokkal) de nem tud megszabadulni a masik szemelytol! Mit csinaljunk? ( nem tud semmit kentonkrol a gyerek! ) Amikor eloszor meglatott minket hogy kijottunk egyutt a supermarketbol.. akkor megfenyegetett hogy megfog olni :D ..persze mondtam neki hogy allok elebe.. nem felek tolle... de viszont a lanyt is kepes lenne bantani... es igazabol a lanyt feltem es ezert nem tudom hogy mit tegyek?' Szerintetek?

2016. szept. 17. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Pesti vagy? Puszta felebaráti szívességből segíthetek megverni, ha esetleg nem akarsz kockáztatni. Utána fenyegetheted már te is. Vagy vedd rá a lányt, hogy hagyja el
2016. szept. 17. 22:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok. Es nem kell nagyon ravenni mert mar regen megmondta neki hogy vege meg h haggya beken ... csak zsarolgatja.. az elozo bnojenek a nyakaba nyomott egy cigicsikket... es ilyeneket mond a lanynak hogy nem akar megegyszer rendorsegi ugyet... szoval... egy beteg emberke... megtudnam verni... de ha eppen meglatna az utcan a lanyt es nem vagyok ott??? Ki vedene meg?
2016. szept. 17. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy koszi a felajanlasodat :) ezt ertekelem :D :)
2016. szept. 17. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem Pesti vagy mert páran benne lettünk volna hogy segítünk. De a lényeg én azt tenném hogy mondanám vége a kapcsolatának ha nem fogadja el és bármit csinál a lánnyal meg találom a kert nagy az eszközeim moshatóak és nagy szokásom a kézmosás. Max egy eltűnési ügy lesz.
2016. szept. 17. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó ez jó. Most, a cigicsikkes cuccal lehet felbassni a kis poncsót, szerintem mondja meg a csajszi neki, hogy igenis rendőrségi ügy lesz belőle, mert ha eljut odáig, akkor meg is vered ÉS megy fagyosra. Ha meg nem, esetleg mond meg a csajnak, hogy csórja el az igazolványait vagy ilyesmi, és azzal szopassátok. De a Pestit amúgy úgy értem, hogy 100 km-nél nem messzebb
2016. szept. 17. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
jajj nekem is volt ilyen exem. mondjuk ő messzebb lakik tőlem így egyszerűen tudtam megszabadulni tőle. tényleg csak rendorseghez tudna fordulni
2016. szept. 18. 08:28
 7/7 anonim válasza:
Verd meg keményen azt a gyereket. Amúgy nem értem,a lány szülei nem tudnak segíteni? Például az apja?
2016. okt. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!