Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki vagy ne?
Figyelt kérdés
Ő osztálytársam, es 8.osok vagyunk, vagyis ez az utolsó évünk ebben a suliban, valószínű hogy utana nem egy suliba fogunk járni, mert ő olyan 3as tanuló, en meg 5ös ( félre ne értsetek nem dicsekvésből vagy ilyesmi, csak szinte tuti hogy nem egy gimibe megyünk ez miatt) . És év közbe biztos hogy nem fogom neki elmondani, hogy tetszik, mert ha azt mondja hogy neki én nem tetszem, akkor még fél évig nézhetem a pofáját, meg elvből is, mert mégiscsak én vagyok a lány. De azon gondolkoztam, hogy év végén ne mondjam e meg neki. Utana ugyse fogunk sűrűn találkozni, szval ha nemet mond semmit se veszítek, de viszont ha igent, akkor simán járhatunk, mert közel lakunk egymashoz meg minden. De azon is gondolkoztam, hogy nem nyolcadik végén mondom meg, hane majd valamelyik osztálytalálkozón 10 év múlva, es egy jót nevetünk rajta( mer akkor már úgyis mindkettőnknek mas lesz) . Vagy ne is mondjam el neki soha, hanem csak maradjon meg emléknek úgy hogy " életem első szerelme" aztán kész, és majd 70 éves öreg koromban az unokáimnak majd mesélni fogom hogy milyen aranyos volt velem néhanapján, és hogy milyen vicces. És neki soha az eletbe nem mesélem el. Na szerintetek melyik legyen?2016. szept. 16. 22:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem mondd el!Később csak bánni fogod.
Velem is ugyanez volt mi is 8.-osok vagyunk és én azért mondtam el neki mert ha mas suliba járunk akkor nem fogunk annyit találkozni.Egyébként fordítva is igaz h tetszem neki :)
3/4 anonim válasza:
Év vége (...felé,nem a ballagáson). Az tökéletes időzítés :)
4/4 A kérdező kommentje:
Májusba szokott lenni sulibál, ahol mindig a nyolcadikosok keringőznek, és ha esetleg vele táncolok ( bár nem hiszem, de nem lehetetlen) akkor majd elmondom ( mármint nem csak akkor ha vele táncolok) köszi a válaszaitokat, sok erőt adtatok:)
2016. szept. 16. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!