Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék ebből kikeveredni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ebből kikeveredni? Tanács?

Figyelt kérdés

Szóval most kezdtem a gimit. 15 éves lány vagyok. Szeptember első napján még senkit nem ismertem erre odajött hozzám egy aranyos lány beszélgetni mellette meg egy fiú (régóta ismerik egymást) a fiú első látásra megtetszett. Azután meg végképp mikor kiderült hogy ő is olyan zenéket hallgat mint én és az öltözködése is hasonló. Hihetetlenül vicces és lovagias. ( cipeli a táskám, ebédnél ad evőeszközt,előre enged stb..) de erre egy hétre rá összejött a lánnyal (aki most barátnőm) 7 nap után szakított vele. Hazudott neki, azt mondta hogy szereti. (Abból amit nekem meg a másik barátnőmnek mondott kiderült hogy soha nem szerette csak azért volt vele hogy boldog legyen a lány de betelt nála a pohár 7 nap után)

Most összejött az exével. (A lány előtti barátnőjével aki dobta) Én meg itt maradtam. Balról mögötte ülök szóval nem teljesen mögötte de annyira közel vannak a padok hogy érzem az illatát. Hányingerrel és gyomorgörccsel megyek suliba. Ma sírtam is. Tipikusan az a fiú akit eddig kerestem. Erre nem lehet az enyém soha mert mondta hogy többet osztálytárssal nem fog járni és ott az új barátnője ( akiről csak ma tudtam meg hogy létezik). Szóval kérdem én. Mit csináljak? Órán 2 szóra nem vagyok képes figyelni mert a tarkóját bámulom meg a haját és minden mozdulatát figyelem. Ő is akkor megy a buszhoz mikor én és a legrosszabb hogy olyan jól érzem magam vele mint senki mással. Viszont azt nem tudom hogy ő így érez-e. Nem jövök be neki de néha szokott perverz dolgokat mondani. Nem bírok így suliba járni. Mit tegyek? Hogy tudnék kiszeretni belőle? Romlanak a jegyeim is miatta mert koncentrálni sem vagyok képes. Első szerelem.

A helyesírásomért elnézést. Zaklatott vagyok.

2016. szept. 15. 18:47
 1/2 anonim válasza:
Hu csajszi, belebolondultál rendesen. Figyelj, az ilyen srác csak kihasználja a lányokat, hogy mire, azt nem tudom, de ahogy írtad is : egyáltalan nincs keszegy érett, normális kapcsolatra, amire feltételezem, hogy te vágysz. Ezzel nyugtasd magad. Sajnos nem lesz egyszerű elfelejteni ha tényleg ilyen súlyos a helyzet, de nem lehetetlen. Keress valaki mást, aki tetszik, vagy ha ez nem jön össze, és tényleg nagyon őt akarod, akkor próbálj tenni érte. Az nem jön be a fiúknak, ha rosszak a jegyeid, szóval tanulj. Az sem tetszik nekik ha esetleg elhagyod magad testileg, de az sem ha túl sokat sminkelsz vagy korivoan öltözöl. Maradj természetes, légy magabiztos és határozott. Tettesd hogy kizárólag barátként gondolsz rá. Ez idegesiti a legtobb fiut, és beinditja. 18/L
2016. szept. 15. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ideje a valóságot látnod és azt hogy valószínű a ti kapcsolatotok se lenne hosszú életű. Hiába szereted, lásd az exével összejött újra. Te is lehettél volna az a barátnőd, jobb lett volna az a 7 nap ha te éled meg? Szerintem most rosszabbul éreznéd magad.
2016. szept. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!