Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elnyomni ezt az érzést tudván, hogy működne a kapcsolat? 17/L
Figyelt kérdés
Igazából eddig sosem éreztem magam késznek egy kapcsolatra, ezért még sosem volt barátom. Most miért lennék együtt valakivel, ha tudom, hogy úgysem működne, mert még nem szeretnék senkit?
Pár hónapja viszont elkezdtem neten beszélgetni egy orosz fiúval, szoktunk skype-olni is. Nagyon jól érzem magam vele és boldoggá tesz, hogy beszélek vele. Amikor rossz napom volt vagy szomorú voltam, elég volt csak arra gondolnom, hogy beszéljünk a megbeszélt időpontban és ez javított a kedvemen.
Szerintem ő is nagyon kedvel engem, sokat szokott utalni rá, de direkt nem mondok neki semmit, mert tudom, hogy a távolság miatt nem müködne. Legalábbis nem hiszek benne. De mindenképpen szeretném, hogyha ugyanúgy a barátom maradna, semmi több.
2016. szept. 14. 22:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem a korodhoz képest mindenképp van egy normális , és egy tiszta gondolkodásod :) egyáltalán nem kell elnyomni ezeket a dolgokat, mivel teljesen reálisnak látod a helyzetet ami egyébként nagyon ritka. Amúgy nem kell hinni a tündér mesékben továbbra sem tényleg nem működnek a távkapcsolatok főleg nem fiatalon amikor még igazából nem tudod elosztani az "energiádat",pénzedet stb.
2/3 anonim válasza:
Én is így voltam mindig mondogattam magamnak hogy nem állok még készen kapcsolatra és sok éven át mondogattam magamnak ezt. És akkor lett evy online barátnőm akjvel össze is jöttünk és feltétel nélkül szerettem h majd ő lesz az igazi nem kell más stb. Messze laktunk egymástol és nem tudtunk sokszor találkozni 3x 2/3 hetet az elején navyon jo volt sok ujdonság varázslat meg minden. De ahogy vele voltam egyre jobban elöjöttek azok a dolgok amik csak akkor jönnek elő ha élőben töltesz el időt valakivel. És öszintén nem tetszettek azok a dolog megörjitett kb 2x találkozás eggyütt töltött idő valami borzalmas volt annyi mindenben ásta el magát és rombulta az illuziokat hogy nem igaz. Akit megismertem neten egy teljesen más ember volt mint ez a lány, 3x nem volt rossz és élvezni is akartam probáltam mindenből a jot kihozni de neki semmi se volt elég vagy elég jó és folyton elszomorított vagy elvette a kedvem a dolgoktol. Éa végül szakítottunk mindent magamra vettem h az én hibám meg stb mert nem akartam rosszban elválni tőle. (nem aláztam meg nem voltam durva semmi ilyen). De neki ez nem tetszett éa olyan pocskondiát vitt végig amit egész élefem alatt összesen nem kaptam. Minden titkomat felhasznált h ida szurjon ami a legjobban fáj és még kitalált dolgokat is és ténylev undorító mocskos dolgokkal dobálozott és társai. Mielött szakítottam kétség gyötört h jol teszem e ba véget vetem mert meginn csak meglágyultam és félre tettem a vackait. De ezek után szilárd meggyőzödésem volt arrol hogy jol tettem. Szoval a távkapcsolatok nem igazán nyerőek időt kell töltened valakivel h tényleg megismerd és online dolog nem mutat teljes képet.
3/3 dorcsii. válasza:
én a barátommal 1 év 2 hónapja vagyok együtt, távkapcsolatban élünk, nálunk minden oké.:) Nem minden távkapcsolat rossz, bár ez sok mindentől függ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!