Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért tette? 14/L
Sziasztok!
Van egy srac a szomszedban, és eddig nem is tunt fel hogy ott lakik. O olyan 17-18 korul lehet talan. Sokszor lattam mar setaltatni a kutyait, de nem tudtam hogy ott lakik-e. Ma jottem haza és pont jott ki a hazbol, en pedig meglattam a kutyusokat, és vigyorogva elkezdtem nezni oket (tudjatok, olyan "jajj de kis edes" fejjel😁😁) és mikor elment mellettem, olyan "flortolosen" a szemembe nezett és koszont hogy "hello" en persze fulig vorosen visszakoszontem :) szerintetek tudja, hogy ott lakom? Nem igazan lattuk meg egymast "kozelebbrol", nem tudom eszre vett-e mar valaha. Mindenesetre irto helyes :D
Segitsetek hogy mit tegyek ha legkozelebb latom? Kezdemenyezzek beszelgetest a kutyakrol, vagy varjam meg mig megszolit? Lehet, tobbnek nezett a koromnal?
Koszi a segitseget elore is mindenkinek!
14/L
Azt hiszed mi nem értjük?Értjük de csak köszönt azért ő a kedves aranyos jóember mert azt akartad hallani hogy tetszel neki ezért köszönt de nem.Mi nem ezt mondtuk mi már egyből k.csögök vagyunk de jól van ha ilyen értetlen hülye kis p.csa vagy higgy amit akarsz.Leszarom.
3#voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!