Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy srác bejön? . (többi lent)
mert bolond vagy??
Miért futsz olyan busz után ami nem vesz fel? Ha nem jössz be a srácnak akkor lépj túl rajta.
Magadnak tedd föl a kérdést, hogy valójában melyek azok a nemes tulajdonságok, amelyek miatt neked a „srác nagyon bejön”?
Mert a leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy ilyen tulajdonsága nincs, vagy számodra nem mutatja ki, viszont akarva-akaratlanul folyamatosan fájdalmat okoz neked!
Persze, ha pont ez az, ami neked ”bejön”, akkor meg nem értem a kérdést...
Ha a fizikai paraméterei miatt vagy ennyire elájulva, akkor viszont érdemes változtatni a gondolkodásodon és az értékrendeden, mert az élet valamiért úgy alakította az ellentétes nem kínálatát, hogy ezerszámra látunk számunkra vonzó külsejű fiút/lányt, de önmagában nem okoz traumát az a tény, hogy csak néhányan viszonozzák ezt a vonzalmat.
Plátói szerelem, a legtöbb embernek volt/van, nekem is :)
Vagy légy bátor és lépj vagy keress valaki mást, ne fájdítsd a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!