Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katolikus suliban csók?
Figyelt kérdés
Barátommal azon filózunk, hogy tudnánk-e a suliban csókolózni. Katolikus suli, 1 apáca is van. Néha már nem bírunk ellenállni egymásnak :$ szerintetek a tanárok milyen szemmel néznék? (Nem nagyon járkálnak a folyosón,inkább az apáca szokott) a csókhoz még hozzátartozik nálunk a seggmarkolászás is közben, szoval nem tudom mit szólnának :/2016. szept. 8. 22:31
1/4 anonim válasza:
én sosem jártam katolikus suliba, nem tudom milyen szabályok uralkodnak ott, de csókolózni egyébként sehol sem kell mások előtt, az egy elég intim dolog ... elég élelmesek vagytok nyilván, csináljátok akkor és ott, ahol éppen nem mászkál az apáca :D és akkor nem kell foglalkozni azzal sem, hogy mit szólna hozzá
2/4 anonim válasza:
Hogyhogy? Ahogy más emberek, de persze elvonultan. Nem kell nyalnotok egymást, mert az visszatetsző.
Egyébként katolikus suli egy vicc, ott is olyan orgiák meg piálások mennek, mint másutt.
3/4 anonim válasza:
Figyelj manapság nem csak keresztény értékrendű diákok járnak a katolikus iskolákba de ha mégis odajártok akkor tiszteljétek már annyira azt az értékrendet amit képviselnek. Tök jó hogy ennyire bele vagytok habarodva egymásba de szerintem ezt a smárolást csináljátok sulin kívül mert most gondolj bele, még ha elvonultok is akkor is látni fognak a diákok és mit érezetnek azok akiknek nincsen párja ti meg ott megeszitek egymást tehát szerintem ne csináljàtok és nem véletlenül vannak ezek a szabályok az iskolákban.
4/4 anonim válasza:
Te szégyentelen . Mi gondolsz Isten ezt akarja?
A pokol tüzén fogsz elégmni
Köszi viszhall
Sz. Bence Hithű keresztény, Jézus hű és alantas szolgája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!