Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki megtetszett. Hogyan közeledhetnék hozzá? 14/L
#10 Attól még lehetsz hülye, hogy most fogsz diplomázni, a kettő nem zárja ki egymást. :D
Mellesleg a hozzászólásoddal én sem értek egyet, attól, hogy Attól, hogy Te ilyen korban Barbieval játszottál, neki miért kéne? Miért ne ismerkedhetne fiúkkal? Ha úgy alakul miért nem lehet kapcsolata vele - nyilván normális keretek közt, de ha nem, akkor se ránk tartozik -?
Nyilván meg van a véleményed, de ez a fajta vélemény nyilvánítás nekem olyan, mintha a nagyanyámat hallanám, már itt is van előttem
"Én ilyen korban a vizet hordtam haza vödörben!"
50 évestől még csak-csak megértem, de nálad csak elfogadom. :D
Kedves drága kérdező nincs semmi gond az értelmiségemmel :) csak úgy közlöm veled most fogok diplomázni tudod az az a dolog ami tőled még nagyon távol van. Lehet egy kicsit maradni vagyok de csak sajnálni tudom az olyan gyerekeket mivel te még gyerek vagy akiknek nem volt gyerekszobájuk . Én a te korodba még nem fiúkon törtem a fejem még internet se volt divat hanem lecke után mentem ki fogócskázni meg bújocskázni. 17 évesen lett az első komoly kapcsolatom és hidd el nem maradtam le semmiről . 14 évesen azon gondolkozni ki tetszik borzasztóan korai élvezd ki hogy gyerek vagy nincs semmi gondod elég gondod lesz utána a fiúkkal . Ennyi idősen nem ezen kéne idegeskedni. Aztan mi lesz 15 évesen első szex vagy 14 es fel évesen ? :D 20 éves korodra már még az is végig megy rajtad aki nem akart . Az meg hogy mai világ az már nevelés kérdése bírom mikor elmegyünk szórakozóhelyre a barátaimmal a sok kis pisis meg ott veri magát de mire ? Inkább figyelj a sulira . Üdvözlettel 23L.
A diplomad rohadtul nem fugg ossze ezzel. Tudod, lehet ebben a vilagban van mar internet, de honnan tudod, hogy en nem lecke es tanulas utan lepek fel ra? Megegyszer felhivnam figyelmedet, a mar tobbszor kiemelt BARATKOZNI SZERETNEK reszre (es meg az en agyammal vannak problemak...). A másik dolog.. Te honnan a jo budos francbol tudod, hogy nekem nincsenek problemaim? Hidd el, vannak, de nem szandekozom az orroda kotni oket. Amit pedig itt irtal.. Jezusom.. ,,Aztan mi lesz 15 évesen első szex vagy 14 es fel évesen ? 20 éves korodra már még az is végig megy rajtad aki nem akart . " Hát, erre csak tenyleg azt tudom mondani, hogy el kene gondolkodnod:)) tudod, hogy mit jelent a baratkozas szo? Erosen ketlem. Eszembe se jutna 14-15 evesen lefekudni valakivel. Ja, valamint en szorakozohelyekre sem jarok.:)):) Szerintem ennel jobban nem tudok a sulira figyelni, kituno tanulmanyi eredmennyel. Gratulalok a diplomadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!