Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lany "ideal"?
rajtad kívül? xD
vicceltem :D nincs nagyon, vagy tetszik valaki vagy nem és általában a tetszésbe a személyiségét is beleveszem :D
17F
belső: aranyos, kedves, szerethető, hülye, stb :D
külső: vékony, 150-173cm (nálam legyen kisebb - én 180-181cm vagyok, szeretem a pici lányokat ^^), legyen olyan szeme, amibe szerelmes vagyok *-* (pl barna, zöldesbarna), és szép és aranyos arca :) nekem pl nem jön be a nagy mell, nagy fenék :D
ja és az is plussz, ha nem sminkeli magát, vagy csak minimálisan :) nem a sminktől lesz valaki szép
18/f
Legyen kedves,hűséges és őszinte lehessen vele hülyéskedni de komolyan is lehessen vele beszélni
Nálam legyen alacsonyabb (175cm vagyok) vékony mell és fenék nem igazán érdekel inkább az arcát nézem.Barna haj szem nagyon tetszik főleg ha a haj nem göndör vagy hullámos.14/F
bombázó, bűbájos arcú, kerek popsi, szép hosszú haj
kedves, aranyos, lehessen vele hülyülni, ha kell tudjon komoly is lenni, sportolástól ne határolódjon el, okos, döntésképes.
De a legfőbb: SZERESSEN!
150-160 felett barki johet, ugysem lattam meg nalam magasabb lanyt (188) xD
Alakra legyen karcsu. A combja lehet egy fokkal vastagabb (de ne nagyon!). A kisebb mell es nem tul nagy fenek hatalmas elony.
Szep hosszu haj, szinre mindegy. Nagy szemek, szin es szemuveg nem szamit.
Ruhazatra a cuki egybenruha (nem jut eszembe a szakszeru neve... Az az egy reszes! Nagyon nem megy ez nekem :'D) vagy az alternativabb metalos szereles a legjobb! Szoknya es hosszu zokni szinten! De mindezeket csak ugy, ha jol erzi magat a boreben. Csak olyat hordjon ami neki tetszik (csak tudo gatyat ne...)
Belsore a legfontosabbak: szeressen, tudjak vele beszelgetni, ha problemaja van azt azonnal kozolje. Az se erdekel ha megsert vele, de hosszu tavon sokkal jobb! Inkabb legyen csendes es szereny mintsem egy tipikus qurva. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!