Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúktól kérdezek :3?!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúktól kérdezek :3?!?

Figyelt kérdés
Egy fiú (inkább emo fiú <3) mit néz meg egy lányon? Szóval tudom bogy nem a külső számít,de az utcán vagy a parkban mit néztek meg először?
2016. aug. 31. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Emo az azt jelenti hogy csak ugy ervagas mert olyanja van az embernrk? Halistennek sose tartoztam a ratyik koze :)
2016. aug. 31. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy emo fiú? Azt hogy van e nálad penge! Nekem egy emo lány max arra kéne hogy megdugjam :D annyira buták szegények:) Viszont van amelyik nagyon szexi :P
2016. aug. 31. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
18 éves emogirl:DDDD esküszöm azt hittem, ezt a szart 13 évesen már javában kinövi az ember.
2016. aug. 31. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:

mi a poén abban, hogy valaki emós? játsza a depressziósat, és magába fordul, hogy még depressziósnak tűnjön? Feltűbési viszketegség miatt nem kellenne a srácoknak kifestett szemmel és kifestett körmökkel parádézniuk. Nem értem. Tényleg nem.

Senkit sem érdekel, ahogy agyonexponált, fekete-fehér képekkel szomorkodik a közösségin, vagy éppen felvágja a kezét egy konyhakéssel. fél szemén miért van mindíg haj? Vagy miért van mindakettőn? Festett haj, Kérlek.

2016. aug. 31. 21:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11 12 es 15...az emok nem vagdossák magukat..jó vannak kivételek de azok ritkák... És nem fordulunk magunkba...az emo az emotional szóból származik,ami érzékenységet jelent...szóval ha szeretünk valakit,akkor azt igazán,ha van egy igaz barátunk,akkor ő az egyetlen akit igazán közel engedünk magunkhoz..miért ennyire sötét mindenki???😰😰 és mi a baj ezzel

--> :33 fáj nektek? Ez egy smilei...

2016. szept. 1. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!