Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? (Többi lent)

Figyelt kérdés

16/L

Az exemel egy évig voltunk együtt. Az utolsó fél év már nem volt valami fényes, nagyon elhanyagolt és minden fontosabb volt neki, utolsó helyen voltam a számára. Nagyon sokszor mondtam neki, próbáltam taktikázni hogy ha szünetet tartunk akkor észbe kap ha igazán szeret. Pár napig jó is volt, aztán kezdődött minden előről. Én voltam az aki megváltozott és toleráltam mindent neki. Nagyon sokáig ment ez így körbe körbe. Egy honappal ezelőtt bele untam és mondtam hogy vége. Pár napra rá gondolkoztam és írtam neki. Azt válaszolta adjak neki időt. Adtam. Egy hónap eltelt és nem jelentkezett. Tegnap éreztem hogy rá kell írnom. Hm. Azt a választ kaptam hogy nem e vettem észre hogy direkt nem ír, hogy már lezártuk és mar nem szeret. Elengedtem őt, nem könyörögtem. A barátnőm írt nekem hogy én is hibás voltam (nyilván, sokat hisztiztem de ki tűrte volna el azt hogy nem foglalkoznak vele?) és hogy ő megérti az exem helyzetét. Most én vagyok mindenki szemébe a hibás és aki végett tönkre ment a kapcsolat.

Mit gondoltok erről? Valaki tanács? Vagy tipp hogy lépjek túl rajta? Volt már valakinek hasonló helyzete, ő mit tett ilyenkor?

2016. aug. 31. 10:02
 1/6 anonim válasza:
Nem vagyok valami rangidős, de voltam hasonló helyzetben. (Nem párkapcsolat, hanem barátok) Én úgy tettem magam túl rajta hogy kerestem valaki mást. És ha nagyon szomorú vagy miatta, akkor hívd át a legjobb barátnődet, beszéljétek ki a srácot, nézzetek meg egy vígjátékot, és egyetek sok csokit :)
2016. aug. 31. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:

ha nem törödik veled el kell hagyni. olyan szekér után szaladtál, ami nem akart felvenni. ha már nem keres, nem érdekled, és ez nem változik meg attol,hogy ráirsz... ezért nem kell fiatalon az agyad játszani, hogy barátot akarsz, aztán besültök... igen, ami veled történik, azért te vagy a hibás. ha te hagyod,hogy ez téged bántson, te vagy az oka, hogy futtál utánna, vártad, ráirtál, eröltetted,ami nem ment ez lett a vége, és ezért bizony te vagy a hibás.

ékében elengedhetted volna mikor már észrevetted,hogy nem foglalkozik veled, a szünetek után sem. ebböl ha okos vagy tanulsz. ha hülye vagy kapsz még pár ilyen kapcsolatot az élettöl, amig meg nem tanulod: fiatal vagy még, nem kell semmit hajszolni, meg ne fuss olyan szekér után, mi nem akar felvenni.

2016. aug. 31. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:

-Azt gondolom erről, hogy Ő a hibás de te pedig egyfajta sokat tűrő asszony szerepében vagy (ami a jövőben jól fog még jönni, de itt most nem jött jól, mert nem tudtál kilépni)

-Tanácsolom, hogy vess ennek véget (ne írj), és az idő majd elfeledteti veled ezt.

-Voltam hasonló helyzetben, és megbocsátottam (most éppen!) nem bánom, hogy ezt tettem VISZONT! te ne próbálkozz nektek itt a vége.

F/17

2016. aug. 31. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak tudjátok engem az bánt hogy mások engem fognak lenézni és hibásnak tartani meert ő úgy állítsa be az egészet hogy nem adtam neki levegőt, mindig csak vele akartam volna lenni és mindene hisztiztem. Pedig én csak egy normálisan működő kapcsolatot szerettem volna ahol a szeretet,hűség,törődés kölcsösön. Nekem is vannak hibáim nem mondom. De ez az egész vele kezdődött és nagyon bánt a dolog.
2016. aug. 31. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
mindenkinek akinek elmondja annak meséld el a te verziódat is
2016. aug. 31. 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak hogy én már nem tudom mert én gimibe megyek városba ő pedig falusi sulin van és eltudom kébzelni hogy fog majd ott menni rólam a beszéd. Ah.
2016. aug. 31. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!