Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Muszáj lesz szakítanom vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj lesz szakítanom vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe nagyon beleszerettem...

Várok rá már kb. egy éve

De végre észre vett!Olyan boldog voltam...

Eljutottunk odáig hogy barátok lettünk,aztán elcsattant egy csók..

Nem hittem el h most tényleg ez meg történt...

Úgy örültem h van valaki akire számíthatok,mivel egy barátom sincs!

Mindig itthon vagyok...

És anyámnak fura volt h mostanában eljárok néha...

Az egyik tesóm támogat,falaz

De most lebuktam!Anyám tilt tőle! Pedig nincs rá semmi oka...

Rendes ,normális fiú..

De neki nem számít!Nem csak ő, senki nem lehet a barátom!Nem is barátkozhatok senkivel! Azt mondja inkább tanuljak,segítsek neki a házimunkában!

De én egész nap csak sírok,depis vagyok...

Annyira szeretem,erre vártam egyéve...így lett volna miért élnem,mert rohadtul nincs értelme az életemnek...

Most ő is írogat h mivan?!De letiltottam és kerülöm!! Mit kéne tennem?

15/L

2016. aug. 29. 21:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem buksz le. Szedd össze magad ,nem vagyok ribi. Szereted a fiút ,érezd jól magad vele. És magasról szard le a bátyádat.
2016. aug. 30. 13:12
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem engednek sehova!!!Azaz sehova!!

Nem ismeritek milyen egy agreszív idegbeteg!! De én elhatároztam magam,nem akarom látni soha töbett...ez a megoldás.Fáj de ezt kell tennem!

2016. aug. 30. 13:17
 23/29 anonim ***** válasza:
Ne már... -_-
2016. aug. 30. 13:18
 24/29 A kérdező kommentje:
Ő majd talál egy olyan lányt,akinek normális a családja!
2016. aug. 30. 13:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Ne csináld már..
2016. aug. 30. 13:35
 26/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ezt elbasztad, nem a családod (részben ők is) de te is elkúrtad
2016. aug. 30. 14:02
 27/29 A kérdező kommentje:

Ez a kapcsolat eleve halot...

Koliba megy ...és vége!

2016. aug. 30. 16:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Mit rontott volna el? 15 évesen a srác is, de ő maga is nagyon éretlen. Sok lány ezt nem fogja fel, az emberek mások ha emberek között vannak, mások ha kettőjük között vannak, és más ha együtt él valakivel.

Idővel úgy is a gyerek dobta volna, vagy ha nem ő, akkor dobta volna a lány. Annyira szánalmas az, hogy 15 évesen nekem pasi kell. Mi a f**znak? Azért mert másoknak van?

Azt hiszed, hogy mert valakinek van a párja, akkor már boldog is egyből, irigyeled másoktól a boldogságot, mert te nem érzed magad annak.

De lehet, hogy ránézel egy párra, de nem tudod hogy mi van a háttérben. Lehet hogy a lány mosolyog, de otthon meg veri a részeges pasija.

Lehet, hogy látod mennyire boldog egy pár, de nem tudod, hogy otthon meg veszekedések mennek, mert nem sikerül a gyerek. Sokszor nem is láthatod azt, hogy két ember valóban boldog e.

18 éves leszel, oda mégy ahova akarsz. A fene nem fog tudni beleszólni az életedbe. Viszont egy részről hátrányba leszel, így antiszociálisnak minősülsz, azt se tudod miről beszélj valakivel. Így a kommunikáció hiánya nélkül alig ha működne egy kapcsolat.

2016. aug. 30. 16:58
 29/29 anonim ***** válasza:
Ne kerüld a srácot, mutasd be anyudnak, hogy ismerje meg és ne hagyd magad
2016. aug. 30. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!