Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig maradhatunk együtt szerintetek?
Figyelt kérdés
Most járunk 3 hete és lehet hogy elköltözünk...minden nap beszéltünk egymással neten és 4-szer találkoztunk...mindig megcsókol elég sokszor :)ő most megy gimibe én még maradok általánosba...meddig maradhat a kapcsolatunk erős és teljesen "fix"? Bocsi a hülye fogalmazásért :)2016. aug. 27. 18:56
1/9 anonim válasza:
Egy városban? Akkor ez nem gátló tényező. Iskola után ugyanúgy tudtok találkozni.
2/9 A kérdező kommentje:
Ő pécsre fog járni én viszont egy másik helyre kb.20 km-re...és nem egy helyen lakunk..szomszéd falu...
2016. aug. 27. 19:02
3/9 anonim válasza:
Az még megoldható simán, 20km nem sok, csak kevesebbet tudtok majd együtt lenni, és utazni kell majd.
5/9 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak? :D
Én a barátomtól 90km-re lakom ,és mégis megtudjuk oldani :) akkor ti miért ne tudnátok? :)
20km az semmi,ha tudnád hogy én milyen boldog lennék ha 20km-re laknék a barátomtól :)
6/9 anonim válasza:
ugyan én 270km-re lakok a barátomtól, mégis megvagyunk egy éve.:D Nyugi így is fogtok sokat találkozni vagy ugyanannyit:)
7/9 A kérdező kommentje:
Csak ő azt szeretné hogy ne derüljön ki a kapcsolarunk a szüleinél ésaz ismerőseinknél..és így nehéz...csak akkor tudok én átmenni ha egyedül van otthon..ha ő jön az nem gond mert nálam nem baj ha tudják...viszont akkor együtt tudok lenni vele kb. 1 órát max. 2-őt...és lényegében nem szeretném ha ez hatna a kapcsolatunkra...
2016. aug. 27. 19:48
8/9 anonim válasza:
Egyik exemnek a szülei mesélték, hogy egyikük Romániában lakott, Székelyföldön, másikuk Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megyében.
Most 3 gyerekük van, és 25 éve boldog házasok. :)
Az sokkal aggasztóbb, hogy titkol, és nem vállal fel. :/
9/9 A kérdező kommentje:
De én nem merek szólni neki hogy zavar mert nem tudom a reakcióját...még februárban már együtt coltunk egyszer...de annak is azért lett vége mert elmondtam a legjobb barátnőmnek...
2016. aug. 27. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!