Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz olyan lányt találnom aki intelligens, nyitott a világ dolgaira, és nem csak a hajvasaláshoz, körömfestéshez, chateléshez ért és nem egy rózsaszín álomvilágban él? De persze van stílus és persze szép is?
Nehéz olyan lányt találnom aki nyitott a dolgokra van életcélja, szeret elgondolkodni az élet dolgain, esetleg szereti a természetet,szeret fotózni vagy egyáltalán van valami hobbia,esetleg lehet vele beszélgetni a tudományról,szeret új dolgokat helyeket megismerni,utazgatni életvidám felfogással rendelkezik és nem a sok x ezer ember egyhangú életképével van megáldva?
16 éves vagyok és érdekelne hogy az én korosztályomban találhatok-e ilyen lányt,,
Hobbija*
'Beszelgetni a tudomanyrol' zsenikem
És itt vagyok én, az örök szűz Pokémon tréner (nem, nem GO, mind a 6 generációs kézikonzol) festett körömmel, de baseball-sapival, napszemüveggel és sportkesztyűvel :D
(imádom, amikor a sok egyforma "egyedi" emberke derékból utánam fordul)
17/l
Énis ilyen lányt keresek 😂
16/f,erdély✌
Én ezeket imádom csinálni, a körömfestéshez, hajcsináláshoz csöppet sem értek,(és szt ronda vagyok mert telt az alakom, de nincsenek se jó melleim se szép fenekem, és az arcom is kerek) nekem ugyan ez a problémám csak 14-15 éves korosztályban nem találok ilyen fiút.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!