Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért izzad valakinek a tenyere?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izzad valakinek a tenyere?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, éshát régen volt köztünk valami, meg még most is kissé bonyolult a helyzet. Nemrég egy játékban egybe osztottak minket, és meg kellett fognunk egymás kezét. Azt vettem észre, hogy az ő tenyere rettenetesen izzad. Nem volt hőség, ráadásul nem is voltunk kifáradva. Van valamilyen köze ennek hozzám? Vagy esetleg teljesen más oka van?

2016. aug. 23. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Van. Lehet más oka is, nekem is gyakran izzad a tenyerem.
2016. aug. 23. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is állandóan izzad a tenyerem :D
2016. aug. 23. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Kamaszkor vele járója, valaki erősen pattanásos, van aki meg erősen izzad.
2016. aug. 23. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
én már nem vagyok kamasz de a tenyerem mindig izzad még télen is akár néha meg jég hideg inkább keringési zavar.. ha már annyira hideg :))
2016. aug. 23. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet más oka is, de lehet, csak zavarban volt. Ezt csak így sajnos nem tudom megmondani.
2016. aug. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!