Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett belolem a baratom, mit csinaljak hogy keressen?
Figyelt kérdés
3 honapot voltunk egyutt es felhotlen volt a kapcsolatunk!
Szeretett tudom!
De allitolag elbizonytalanodott. Csak azt nem tudom miben mert nem volt kepes megbeszelni velem csak mikor mar szakitani akart es elmondta hogy kiszeretett belolem.
Azt teljesen biztos hogy nincs masik lany. Es nem is akar kapcsolatot.
Es meg ugy erzem hogy szeret csak errtlen es nem akar kotodni senkihez. Csak a haverjaival van mindig most hogy szakitott. Ezt meddig "birjak" a fiuk?
Hogy erjem el hogy erdeklodjon irantam?
2016. aug. 22. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!