Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem fogom tudni elfelejteni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogom tudni elfelejteni, de neki akkor én most ennyi voltam?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, már eleinte is mondta, hogy bejövök neki meg ilyenek, és ez kölcsönös volt. Első találkozáson megcsókolt és nagyon sokszor megölelt, egyértelműen szeretett. Ez volt szerdán, pénteken találkoztunk volna újra, de nem volt kedve se ereje (állítólag fáradt volt), szóval ebből szombat lett. Akkor is jól elvoltunk, de eleinte volt valami baja, azt mondta megint, hogy csak fáradt, aztán megint olyan volt, mint szerdán, a csók is jobban ment és sosem gondoltam volna, ami ezután következett. Tegnap este ráírtam, és hamar el is mondta, hogy ő új életet kezd (új suli, stb.), amibe én nem férek bele. Aztán mondta, hogy már nem szeret, sőt, már az egyik volt osztálytársát szereti, aki relytélyes módon nem ismerőse fb-n, sőt, még a többi osztálytársának sem...szerintem őt csak kitalálta, hogy békén hagyjam, mert ilyen hirtelen csak nem szeret bele másba...

A legjobb barátjának azt írta, hogy neki most a tanulásra kell majd koncentrálnia és nem lenne ideje rám és abba beleőrülne...

Illetve, egyik nagyon jó barátnőm ráírt és neki azt írta amikor azt említette neki, hogy nem akarja, hogy egy fiú miatt depis legyek, hogy ő sem szeretné...

Ezért nem értem, hogy akkor most mi van...mert amúgy azt mondja, hogy már nem szeret...de szombaton még semmi problémája nem volt...

Tegnap este óta szinte folyamatosan (alvást leszámítva) miatta sírok...😭😭

14L, 15F

2016. aug. 22. 10:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát, pedig én nem fogom elhinni, hogy egy nap alatt elfelejtett engem...nem is veszekedtünk meg semmi...szerintem csak attól fél, hogy nem lenne ideje rám...amúgy nem úgy első talin "smárolt le", hanem akkor már egy ideje írogatta, hogy szeret, telefonon beszélgettünk, tudta, hogy én is szeretem. Már az is a Sors műve volt, hogy megismertem, mert csak egy aprócska véletlen folytán kezdtünk el beszélgetni. Nem hiszem, hogy ennyivel vége lenne...:(
2016. aug. 22. 12:37
 12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg tetszettél neki, az első találkozón jól megfogdosott, aztán szerdán már tudta, hogy biytos az iskolaváltás, és nem akart túlzottan belemenni a továbbiakban, szombaton még egyszer búcsúfogdosott, aztán most az új isklára koncentrál, ha írsz neki emailt, vagy levelet hetente, akkor visszatérhet hozzád. Az új helyen be kell illeszkednie, tanulnia kell, új fiúbarátokra is kell idő, lehet más a tananyag, utol kell érnie a többieket tanulásban. Idővel, ha írsz neki, biztos visszajön, de lehet, hogy holnap új pasi jelenik meg az életedben.
2016. szept. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!