Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Üdv. 18 éves fiú vagyok, és már hosszú ideje szerelmes vagyok egy lányba. Nagyon régóta ismerem, első látásra beleszerettem. Ez nem ilyen "majdugyiselmulik" dolog, sajnos szavakkal leírhatatlan az, amit iránta érzek. A problémám ott kezdődik, hogy ezzel a lánnyal mi valószínűleg sosem leszünk együtt. Rengeteg oka van, nem mennék most ebbe bele.
Szóval próbáltam én mindenfélét, ismerkedni, bulizni, de sehogy sem tudom elfelejteni. Egyszerűen nem megy, de talán nem is akarom. A mindennapjaim szerves része, ha egy napig nem beszélünk, komolyan mondom, belepistulok. Számomra mindig Ő az első, és tényleg, őszintén mondom azt, hogy mindennél jobban szeretem.
Ha elmondanám neki, pontosan milyen érzelmeket táplálok iránta, a barátságát biztosan elveszíteném. Abszolút tanácstalan vagyok, kérem ha valakid hasonló cipőben jár, mondjon valami okosat.
Előre is köszönöm.
Olyan nincs hogy ez ne múlna el. Az idő ezt is elfeledtetné veled.
Na de hogy a lényegre térjek. Valszeg már régóta a friendzoneban vagy, ahonnan nagyon nehéz kijutni, ha csak nem változol meg nagyon, nagyon.
Mond el neki mit érzel igazából, ennyit lehet itt tenni.
Most gondolj bele. Inkább szenvedsz még pár évet a barátjaként, majd kiderül és úgy lesz vége, vagy szépen felhúzod a nadrágodat amiben a bátorságodat hagytad, és elmondod neki.
Én megértem hogy barátság meg minden, de mit ér ha minden napját végig szenveded.
Szóval vagy próbáld meg ezt a szerelmedet teljesen kiölni magadból. Vagy mond el neki, és próbálj szerencsét. Vagy szenvedj tovább évekig. Több lehetőséged nincsen. 18/f
Az ok, amiért nem leszünk sohasem egy pár az az, hogy Ő nem kifejezetten a férfi nemhez vonzódik.
És egyébként pedig lehet, hogy hülyeségnek hangzik, több mint valószínű, de inkább nem mondom el neki, és szenvedek, minthogy elveszítsem.
Nagyobb fájdalom lene az, ha nem lenne mellettem.
Mondani persze ezt könnyű. De az a baj, hogy nem érzitek azt amit én. Soha nem szerettem még ennyire senkit. Minden nap Ő az első és utolsó gondolatom, mióta ismerem, nem tudok mas lányra ránézni.
Egyébként hozzátartozik az igazsághoz az, hogy már évek óta a legjobb barátom. Nem tudom, hogy miért, vagy, hogy mikor, egyszerűen már egy jó hosszú ideje ezt érzem.
Köszönöm szépen egyébként a válaszokat, attól féltem, hogy majd jönnek a nethuszárok, és lehurrognak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!