Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem jön be a legtőbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem jön be a legtőbb lánynak, ha romantikus vagyok?

Figyelt kérdés

Mármint a legtöbb lány emiatt nyálasnak hívott. Csak szimplán nem egy bunkó vagyok és szeretem kifejezni, ha szeretek valakit (pl sokszor megérintem, megölelem, hangoztatom hogy mennyire szeretem).

Másrészt elég béna vagyok párkapcsolatok terém, de ez már egy másik történet :D A lényeg, hogy sokat szoktam bénázni, mert ideges vagyok. Egyszer konkrétan volt olyan, hogy a suliban van egy lány, aki tetszik és egyszer direkt feltűnően elmentem előtte, csak később vettem észre, hogy van előttem egy lépcső és akkorát botlottam.. Nem mertem rá visszanézni, csak azt érzékeltem, hogy abbamaradt a beszélgetésük az egyik barátjával :D Szóval kb ilyeneket kell elképzelni.

2016. aug. 17. 18:39
 1/5 anonim válasza:
50%
Az nem jön be, ha puhap*cs vagy. Legyél férfi, és ne vinnyogj annyit. A gyengédségnek is meg van a helye, de ha túlzásba viszed, az elég taszító.
2016. aug. 17. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a lanyok 60%-nak bejonn a romantikus fiu, de legalabbid nekem igen.
2016. aug. 17. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha túlzásba viszed a cukizást ne csodálkozz hogy elhajtanak még azok is akik a rendesekre buknak. Attól hogy cuki vagy még egy pici rossz fiusag sose árt vagy akinek igen az nagyon zárkózott lány:D L\17
2016. aug. 17. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Látod kérdező a lányok nem szeretik a romantikát :P
2016. aug. 17. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem inkább meglepő :) Mert nagyon kevés ilyen pasival találkozok és mikor jön egy nem tudok hogy viszonyulni hozzá. A legtöbben szerintem szeretjük csak túl más a megszokottakhoz, átlaghoz képest (legalábbis az én környezetemben így van...)
2016. aug. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!