Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljunk?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laptopzseni kérdése:

Szerintetek mit csináljunk? Műkodni fog?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú akivel már évek óta nagyon jóban vagyok és most egy táborban úgy mond jobban össze melegedtünk és rájöttem hogy már nem úgy szeretem mint barát hanem többet érzek iránta. Tábor végén ezt elmondtam neki és kiderült hogy ő neki is bejövök csak jobban megakar ismerni. Így megbeszéltük hogy még a nyár folyamán találkozunk ès ismerkedünk. Amúgy ő az egyik legjobb barátnőm öccse és amikor egyik este most jöttem tőlük haza akkor elkisert és hát megcsókolt.De ugye még nem járunk mert megakarjuk ismerni jobban egymást. Másnap ugyanez megtörtént. És nagyon jó érzés volt. Ma elmentünk beszélgetni és ott beszélgettünk magunkról hogy akkor most mi van,és kiderült hogy ő fèl hogy mit fognak szólni a tesoink mert én ugye a nővérével vagyok nagyon jóba ő még az én öcsémmel. És félünk hogy ha össze jövünk az tök jó meg minden de ha esetleg nem akkor mi lesz hogy fogunk egymásra nézni ugyan olyan jóba leszünk vagy nem. És ha esetleg szakitunk akkor tesóink hogy fognak viszonyulni ehhez és mi egymáshoz. Ti mit gondoltok erről? És hogy tudnak egymást jobban megismerni? Pénteken megyünk el randizni.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2016. aug. 17. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanmar hajra itt a lehetoseg. El ne szalazd. Hiba lenne. Gyertek ossze a barátnőd megfogja erteni hiszen ezert a barátnőd. A fiuk lepacsiznak azt annyi. Nem hiszem hogy ebből barmi bonyodalom lenne. Kerlek meg ma mond meg neki hogy mivan, mert annyian varnak egy ilyen lehetosegre ami nem adódik meg😂 hajra, szurkolok nektek, hany évesek vagytok?
2016. aug. 17. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Én 15 ő 14 :) ès nagyon remélem hogy minden rendben lesz! De hogy érted kinek mondjam el?
2016. aug. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!