Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha meglatom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha meglatom? Nagyon etsegbe vagyok esve ( tobbi lent. Hosszu lesz, de aki elolvassa annak igazan halas leszek.

Figyelt kérdés

Hat szoval 8 adikos koromoban volt egy fiu aki bejott es o osszejott az elso uncsimmal a csaj olyan volt nekem mint a testverem.... de tuleltem .. aztan tetszett egy masik fiu ... na azzal nagyon sokat beszelgettem ... bukikbol is kisert haza,annyira boldog voltam vele .... de nem volt semmi ... se puszi se semmi ... mar 1,5 eve tetszett amikor a szemem lattara osszejott egy kb 130 cm magassagu lannyal amikor o vagy 190 cm mert eb vagyok 175 es a vallaig se nagyon erek fel ... na m1 egygolytaban sirtam ... aztan mikor mentem 9 be megtetszett egy fiu ... egesz evben minden nap millioszor lattam es nem birtam tovabb magamban tartani mikozben lattam ahogy masokkal beszelget masokra mosolyog engem meg meg sem lat es elmondtam neki kb 1 honapja Talán soha nem kapod meg ezt a levelet,de valahogy muszáj leírjam.Nem tudom tovább magamban tartani.

Mivel èn mindig az őszintesèg mellett álltam,így minden amit ide ìrok igaz,mèg akkor is,ha hihetetlennek vagy hülyesègnek tűnik.

Minden 2015 szeptember 26.-án kezdődött,a gólyahètvègèn.Akkor láttalak meg először,de akkor mèg nem is sejtettem,hogy kèsőbb a mindennapjaim rèsze leszel.Teltek a napok,hetek,hónapok ès akàrhányszor megláttam a neved valahol,legyen az facebook vagy instagram,vagy elmentèl mellettem a folyosón mindig nagyon különös,ès számomra mèg teljesen új èrzès fogott el.A pulzusom az egekbe szökött,izzadt a tenyerem,remegett a lábam, ès valahogy mindig mosolyt csaltál az arcomra anèlkül,hogy tudtàl volna róla.Akkor mèg azt hittem,hogy ez az èrzès hamar el fog múlni,hisz nem is ismertelek,de nem múlt el,sőt csak erősödött.Minden nap láttam,amint mással beszèlgetsz,nevetsz ,de rájöttem,hogy te sokkal jobbat,szebbet ès okosabbat èrdemelsz nálam.Mindezek ellenère vègig abban remènykedtem,hogy egyszer talán megakad rajtam a tekinteted.

Nèha beletörődtem abba,hogy soha nem lesz "mi" csak te ès èn,máskor pedig sírtam emiatt.Olyan ábràndokat kergettem,amelyek számomra elèrhetetlennek bizonyultak.Csak vártam a napot,melyen talán èszreveszel,egy olyan lányt,mint èn ès talán mèg beszèlgetsz is velem,de ez a nap nem akart eljönni.Pedig annyiszor elkèpzeltem már.Annyi álmatlan èjszakàm volt emiatt.Nagyon sokszor csak ültem ès azon gondolkoztam,hogy vajon te mit gondolsz,amikor meghallod a nevem,vagy amikor talàlkozunk.

Azt hiszem,hogy neked köszömhetem azt is,hogy strèber lettem,hisz a tanulás volt számomra az egyetlen dolog,ami elterelte a gondolataimat rólad.De most nem megy,egyfolytàban próbállak kiverni a fejemből,de nem megy.Hogy is tiltakozhatnèk az ellen,amit nem szándèkosan alkottam.

Nem tudom legyőzni ezt az èrzèst.Nèha eltüntetem egy kis időre,de újra ès újra rámtör az az eszmèletlen vágy,hogy láthassalak,mèg ha te azt sem tudod,hogy lètezem.

Hiába a remèny,hiába a könnyek...ez az èlet

Nem egy tündèrmese,ahol vègül mindenki boldog.Nem.Az èlet nem ilyen.Az èletben valaki boldog valaki szomorú.Valaki fel kell áldozza a saját boldogsàgat,azèrt,hogy a másik boldog legyen.Ilyen az èlet....

Vègül örülök,hogy mindezt így leírtam.Talán egyszer lesz elèg bátorsàgom,hogy ezt elküldjem.Ha pedig most olvasod ezt,akkor valószínűleg az azèrt van,mert rájöttem,hogy úgysem veszíthetek semmit,hisz ettől már mi lehet rosszabb?

Itt a level amit elkuldtem neki

Szoval elkuldtem neki es beszeltunk par szot aznap este nem aludtam egy percet sem ...mindig vartam h irjon meg minden.

Az elejen olyan kedves volt olyanokat mondott h meg soha nem talalkozott olyan bator emberrel mint en de

Aztan masik nap azt irta h azt akarja h felejtsem el ..

Azt hittem h meghalok

Jo nem is gondoltam h elso szora jarni fogunk de legalabb beszelhettunk volna vagy valami h megismertem volna

Mert tudni kell h azelott egy szot nm valtottunk

Es az a legrosszabb h nem tudom meg most sem elfelejteni amikor nincs suli hat meg ha lesz es minden nap fogom latni legszivesebben en kinyirnam magam

Ez mar a 3 adik csalodasom volt

Nem tudom ki olvassa ezt el

De aki igen annak mar ezt koszonom.

Igazabol azzal,hogy ezt ideirtam csak tanacsot szeretnek kerni toletek.Barkitol,aki volt haonlo helyztben vagy attol aki lenne olyan kedves ellatni engem egy ketsegbeesett 16 eves lanyt par jo tanaccsal. JOhetne fiuk es lanyok isnyugodtan.Fiuk nektek igazan megkosszonnem ha elmondanatok a velemenyeteiket.akar pozitiv akar negativ. Fogalmam sincs h mit tegyek ha megklatom flek h elkezdem majd a sirtast vagy valami.Belegondolni se merek .... :(( valaki azt ajanlotta h neezzek at rajta mas meg h gunyosan nezzek ra a masik h lealazon nezekk ra,hogy mosolyogjak... stb. de nem tudom mi lenne a legjobb,Talan fiuk ti tudnatok nekem igazan taanacsot adni,de nem igaza van fiu ismerosom aiben megbizok,hogy elmondjam ezt igy neki.

Koszonomn szepen eore is es bocsi ha tul hosszu lett.

Meg ey doilog kerlek titeket ne irjatok azt h felejtsem el mert nemj tudom ar lasan masfel eve nejm tudom elfelejteni szoval ezutan sem fog ... max ha jonh egy masik,de arra nem sok eszelyt latok.

Koszonooomj a valaszokat elore is.

16/L

2016. aug. 16. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! A szöveg egy kicsit nyálas, ha én ezt kapnám picit furcsán érezném magamat. Írj nyugodtan privátban. 15/F
2016. aug. 16. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne nézz rá sehogy, ha nem muszáj. Suliba kerüld el amennyire csak tudod. Ha o akar veled beszélni hallgasd meg szerintem, mert személyesen teljesen más mint írásban. Nincs semmi baj azzal hogy ilyet csináltál.. En is ezt csinaltam csak en papírra írtam, es postán adtam fel... Azután 2 hónappal összejöttünk es lassan egy éve leszünk együtt.

Ha kibírod ne is beszélj vele, ne keresd. Semmi.. valószínűleg fel fog neki tűnni es lehet lepni fog.

Bár én az elso nap megkérdezném négyszemközt hogy most akkor mi van ? De nem biztos hogy ez a legjobb megoldás lenne.. :D

2016. aug. 16. 13:22
 3/11 Friko válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben szerencsére jól kezeltem de csak egy kis szerencsével. Emiatt szerintem se ne érezd magad rosszul se ne szégyeld ha esetleg megbántad volna. Sokan vannak akik két kezüket összetennék azért hogy egy lány ilyeneket irjon nekik. Nem ismerlek igy nem tudom mit kéne tenned pontosan ezért 2 opciót tudok neked felhozni.

A, Kerüld el. Probalkozz oylan fiuknal akik törödnek veled és mar ismered őket esetleg masoknal. De kerüld el az illetőt.

B, Beszélj vele erről személyesen vagy facen bárhol de a léneg hogy tudd meg ő mit akar és annak függvényében állj te is a helyzethez lehet a végén elhív ide oda esetleg megfontol veled egy kapcsolatot.

16/F

2016. aug. 17. 14:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.:)
2016. aug. 17. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Te hülye vagy kérdező tipikus mai kis csitri :D
2016. aug. 18. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én őszintén bevallom, hogy szerintem rosszul csináltad. Az életben nem beszéltetek, nem is tudott rólad, te meg küldtél neki egy szerelmes levelet. Így csak egy random csaj random szerelmi vallomását kapta meg. Persze biztos jóleső érzés volt, de szerintem így kapásból kicsit ijesztő is. Azt kellett volna tenned, hogy ha magától nem vesz észre, akkor felkelted a figyelmét. Odamész hozzá, beszélgetsz vele, stb. És akkor lehet, hogy akár komolyabbra is fordulhatott volna a dolog. Vagy maximum egy picit komolyabb ismeretség után is elküldhetted volna ezt a levelet, amikor már megkedvelt legalább, nem így.

De most már mindegy, nincs mit tenni. Ebben az esetben szerintem két dolgot tehetsz. Vagy beszéld meg vele személyesen az egészet: hívd félre, mondd meg neki, hogy tudod, hogy azt kérte, hogy felejtsd el, de szeretted volna személyesen is megbeszélni ezt az egészet, és kérdezd meg, hogy először miért volt olyan rendes, aztán hirtelen miért kért meg arra, hogy felejtsd el. Vagy ne foglalkozz vele, és ha összefuttok, akkor köszönj oda, és ennyi. Aztán meglátod, hogy egyáltalán visszaköszön-e, ha igen, akkor kedvesen köszön-e vagy abszolút nemtörődömséggel, ill. hogy közeledik-e hozzád, észrevesz-e a továbbiakban. Ha ugyanúgy tesz rád, mint azelőtt, akkor hagyd a francba, nem tudsz mást tenni, nem tudod ráerőszakolni, hogy érdekeld. És akkor tanultál a hibádból, és máskor nem így közeledsz egy sráchoz, nem fogsz valakit vadidegenként beavatni az iránta érzett legmélyebb érzéseidbe.

Nekem legalábbis ez a véleményem. Mindenesetre szurkolok Neked! :)

20/L

2016. aug. 18. 00:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel ez a harmadik volt, biztos lesz több is. Egyszer majd összejön, ne aggódj.
2016. aug. 20. 00:21
 8/11 anonim válasza:
83%
Szia. Ha nem tudod elfelejteni, tereld másfelé tudatosan a figyelmed. A tanulás is jó trükk, ha már nem elég találj ki még valamit. Foglalkozz a fiu helyett magaddal, mindig legyél csinos és mosolyogj. Ettől önbizalmad lesz, felfigyelnek majd rád. Lehet h ő is, de vele már ne foglalkozz mert elszalaszthatsz miatta mást. Lenézőn v bárhogy hülyén nézni rá butaság, ezzel csak magad alatt vágod a fát. És végül törődj bele: ha eddig nem alakult ki semmi, valósznű soha nem fog, ne fuss utána! A világ tele jóképű kedves szexi pasikkal akik utánad futnának de amíg őrá voltál görcsölve, más számára esetleg nem lehettél célpont. (Ez sem lett rövid.)
2016. szept. 4. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Nos, szerintem ezt egy kicsit elrontottad. Először csak rá kellett volna írnod, hogy láttad a suliban és hogy szimpatikusnak tűnik számodra. Mikor már egy kicsit jobban megismertétek volna egymást, meg személyesen is kialakult volna egy kapcsolat kettőtök közt, akkor kellett volna bedobnod egy ilyen levelet. Én személy szerint igencsak meglepődnék, hogyha valaki egy ilyen levelet vágna hozzám. De egyébként nem is tudom mit mondjak. Bátor vagy. Nagyon bátor. Mindenesetre beszéld meg vele személyesen, hogy mi a helyzet akkor, ha továbbra is azt mondja hogy felejtsd el, akkor küldd el melegebb éghajlatra.
2016. szept. 4. 23:02
 10/11 ghghhqed válasza:
szia én velem is pont ugyan ez volt csak ép én egy lányal es mi utan el montam neki hogy mit érzeik meg haragudot és egy 7 ig nem szolt hozám de asztan bocsanatot kert es aszt monta hogy nem tecem neki bocs es ré 2 honapra belém szeretet mert minden nap egyut voltunk a tanacsom az hogy kerülj vele komoly kapcsolatba ugy lrtem baratkoz vele jérj vele szorakozni és hid el meg lehet hogyy beléd szeret
2016. szept. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!