Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lephetném meg a lányt? F/26

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg a lányt? F/26

Figyelt kérdés

Megismertem egy hónapja egy 17 éves lányt fészen, pont ugyan abban a faluban lakunk, de még nem találkoztunk csak fészen dumálunk.

Ő csak barátságot akar ( szülei nem engedik ), de tudja hogy én többet.

Meg szeretném lepni, vagy küldeni neki valamit, de nem tudom hogy mit.

Olyan dologra gondoltam hogy ne érezze annyira hogy én el akarom nyerni a szívét, de még azért, baráti is legyen meg romantika is.

Tudom hogy hol lakik, elárulta, meg ő is tudja hogy én hol lakok.:)

Azért akarnék neki valamit adni hogy érezze hogy fontos számomra.

2016. aug. 13. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen célra szerintem a csoki tökéletesen megfelelne. Nem is tolakodó, vagy nyomulós, ás baráti ajándéknak is tökéletesen jó lenne.
2016. aug. 13. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a csoki,de ha nem akarsz azt adni neki akkor adhatsz neki pl:plüsst is. Szerintem.
2016. aug. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!