Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves korától kezdett pasizni/csajozni?
Figyelt kérdés
Csók,stb a szüleitek hogy fogadták?2016. aug. 12. 03:56
2/9 anonim válasza:
Még nem csajoztam, de elfogadnák. :) 15/F
3/9 anonim válasza:
15 vagyok, még nem érdekelnek a srácok, de az ősöknek muszáj lenne elfogadnia.
4/9 anonim válasza:
Barátnőm még soha nem volt, de 16. szülinapomon kavartam először, azóta meg nagyon sokat bulikban, fesztiválokon, stb. Szüleim nem is tudtak erről egy ideig, aztán egyszer hazahoztam egy lányt, reggel elaludtunk, hazajöttek a szüleim, kicsit meg voltak lepődve de nem volt bajuk a dologgal. :)
19f
6/9 anonim válasza:
15 múltam, amikor összejöttem az első barátommal, 16 évesen feküdtem le vele. 2,5 évig voltunk együtt. A családnak semmi ellenvetése nem volt.
18/l
7/9 anonim válasza:
Én már mikor megszülettem flörtöltem a szülésznővel!😂
8/9 anonim válasza:
13 évesen és 14 évesen első szex :)
9/9 anonim válasza:
15 evesen keztem el pasizni es elfogadtak a szuleim most epp maganyos vagyok
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!