Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondana nekem jó csajózó dumát amit egy lány szivesen hall?
Valami menő és romantikus mondatokat tudnátok írni amivel fel lehet szedni egy lányt? Illetve amivel le lehet venni a lábáról. Ha lehet minnél rövidebb legyen! :)
Ilyesmikre gondolok.: Sok szemet láttam már de a tiédek a legszebbek!
Csak valami jobbat ha lehet! :D
Nincs szükség "csajozós dumákra", a siker nem ezen múlik, sőt, talán inkább árt, mint használ, ha egy szellemeskedő mondattal indítasz.
Egyszerűen menj oda a lányhoz, aki tetszik neked, mutatkozz be neki és mondd el, hogy szívesen megismerkednél vele. Ha az első benyomása alapján tetszel neki külsőre, tetszik neki a kiállásod, a hangod és az összbenyomás, amit magadról sugárzol, akkor érdekelni fogod, meg fogja adni a számát, elmegy veled randizni stb. Ha nem tetszel neki, bármit mondhatsz, nem fogsz kelleni neki. A legjobb, amit tehetsz, hogy magabiztosan, egyenesen és udvariasan beszélsz egy lánnyal. Ennél nem kell több, mert úgyis az számít, hogy vonzó vagy-e a lány számára.
- Nem fájt, amikor leestél az égből?
- Szia! Vagy ismerlek valahonnan vagy tetszel!
Ha ilyen szoveggel odamesz a lanyhoz, ko fog rohogni. Mi lanyok eleve komolytalannak es gyakran gazosnak vesszuk azt, aki igy akar minket "felszedni". Ha pl hozzam jonnel oda egy olyannal h "nem faj mikor leestel az egbol?" kirohognelek, es elmennek, majd elmeselnem a baratnoimnek az egeszet, es ok is rohognenek.
Szoval hagyd a csajozos dumat. Neha bevalhat, ha a lany kulonosen euforikus kedveben van, de ugy kb a szurke mindennapokban nem nagyon tudunk ra frappansan reagalni, csak rohogunk es lelepunk.
Menj oda hozza es mond inkabb azt neki, hogy:
"Szia! Tok szimpatikus vagy, nincs kedved meginni egy kavet? Az en nevem Kerdezo, teged h hivnak?"
- Nem fáj a lábad?
- ???
- Csak mert egész nap a fejemben jártál...
Szerintem ez aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!