Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok és van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok és van egy 18 éves fiú nagyon aranyos meg minden de nem tudom?

Figyelt kérdés
1 hònap és 15 leszek..párszor már találkoztunk nagyon aranyos volt kedves és egyáltalán nem olyan aki csak szexre megy meg ilyenek! És tudom hogy többet szeretne mint barátság de hat anyuék nem tudom mit szòlnának hozzá ti engednétek?

2016. aug. 9. 23:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ajj de miért mindig csak a szex?? Nem akarok vele lefekudni es o sem velem..majd kb 2 ev mulva...vagy nem tudom..de biztos nem most nem ertem miert nem lehet felfogni csak setaltunk beszelgettunk es eddig negyszer talalkoztunk es meg csak szajrapuszi sem volt mert mondtam neki hogy meg ne es megertette!! Tudom fura hogy vannak meg normalis fiuk is de hat ez van
2016. aug. 11. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:

#11:

Az mind szép és jó,hogy ő nem csak a szexre hajt.

De 18 évesen már vannak szexuális igényei, amiket ki akar élni még akkor is, ha nem csak a szexre hajt. Ez az ő korában természetes,viszont a te korodban még nem.

Ezért nem javasoljuk,érted? Bele gondoltál már?

2016. aug. 11. 15:17
 13/16 striga ***** válasza:
Hm, hát ha nem tévedek, akkor a fiúknak 15 évesen már beérik a szexualitásra az eszük, mit gondolsz 18 éves korára csökken az érdeklődése csak, mert hoppá, egy 14 évessel van dolgom? Nagyon max várna pár hónapot és a végén feltenné a kérdést, hogy na akkor mikor fog megtörténni a dolog? Nekik az eszük még talán akaratuk ellenére is azon jár abban a korban(ne vegye egy hímnemű sem sértésnek :D). Nem is engedném a gyermekemnek, ha vele fordulna ilyen elő. Nem vagytok még egymás szintjére érve semmilyen szempontból sem. De ha állításod igaz, és rendes a csávó, még akkor sem helyén való.
2016. aug. 11. 18:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Ertem azert koszi mimdenkinek aki valaszolt!:)
2016. aug. 11. 20:33
 15/16 anonim válasza:

Igazából, mivel rendes fiú nyilván nem a szexualitással fog meghódítani téged, viszont 18 évesen majdnem mindegyik fiatal életében a szex központi szerepet foglal el egy párkapcsolatban. Vannak persze kivételek, akik mentálisan még nem elég érettek/nem úgy alakul nekik, ezért akár később veszítik el a szüzességüket.

Az viszont biztos, hogy akinek volt már szexuális kapcsolata, nem fog várni hosszabb ideig a testiségre újra. Itt most persze gondolok a 2 évre, amit említettél.

Én pl 2 hete voltam Balatonon - Siófokon, egyszerűen elszörnyedtem, hogy a 14-15 éves lányok mikre nem kaphatóak. A 26 évemmel egyszerűen túl öregnek éreztem már magamat ehhez. Mivel Te jól nevelt vagy ez látszik a témához való hozzáállásodból is, ki tudja mi lehet ebből a kapcsolatból, ha megpróbáljátok. Lehet a srácnak kérnie se kell, mert Te fogsz majd vágyni a testiségre bizonyos idő múlva. Sokan azért háborognak az életkoron (hozzáteszem, magamból kiindulva nekem is durva elsőre), mert párhuzamot húznak aközött, hogy fiatal az illető, ribi lesz stb stb..

Csúf igazság, de ez az ami meghatározó tényező abban, hogy valakinek milyen hozzáállása lesz a későbbiekben párkeresésben. Ha az első élményed jó élmény és szereteten/szerelmen alapul nem leszel az egy éjszakás kalandok híve. Nekem csak azok a lány ismerőseim lettek ilyenek és képtelen párkapcsolatot kialakítani, akinek az első szexuális élménye egy gyors kaland volt. A legelső barátnőm 14 éves volt amikor elveszítette a szüzességét, velem a kapcsolata után jött össze 16 évesek voltunk, én vele veszítettem el. 4 évet jártunk, szétmentünk és utánam megtalálta azt, akivel összeházasodott. Azóta is együtt vannak, pedig korán veszítette el.

Nyilván a szülők is elszörnyednek elsőre ennek hallatán, meg kell ismerniük a srácot. Ha a srác tisztességes neveltetést kapott és tényleg harcol érted, hogy megszerezzen, becsüld meg...végignézve a mai átlag generáción...tisztelet persze a kivételnek...nincs könnyű dolgotok. Ne add Magadat könnyen, mondom ezt férfiként! ;)

2016. aug. 22. 15:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! Azota mar osszejottunk..es anyanak is mondtam hogy van egy fiu...meg annyira nem mondtam neki sokat de elmeselem neki az egeszet hogy hogyan volt es remelem nem fog nagyon kiakadni a 4 ev miatt!
2016. aug. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!