Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy elég nagy hülyeség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy elég nagy hülyeség?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok,és szerelmes vagyok egy 11 éves (kis)lányba.. A családjaink jóba vannak,minden hétvégét együtt töltünk,tök jó fej a csajszi,meg kedves.. 0-24be csak rá gondolok,és alig várom már a hétvégét,hogy láthassam.. Az érzéseimről nem akarok neki beszélni,mert félek,hogy nem érdekelné,netalán nem értené.. (jó,értené,ez már 2016...) Nekem ő a legfontosabb,és minden vágyam,hogy a barátnőm lehessen,de még túl fiatal.. :( Nem tudom,hogy ő mit érezhet,de ha Facebook-on beszélünk,szokása írni,hogy szeret,meg stb,de ebből mennyi igaz,vagy tényleg úgy érzi,nem tudom..

Akkor,most?

16/F

2016. aug. 8. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:

KISLÁNY KISLÁNY KISLÁNY...na ne szórakozz, ne vedd őt komolyan és felejtsd el. MOST!

Stupid

2016. aug. 8. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is rájöttem,de akárhogy is próbálom,nem tudom kiverni Őt a fejemből..
2016. aug. 8. 19:17
 3/4 anonim válasza:

Majd elmúlik. Remélem az azért tiszta hogy nem te vagy a bolygón az első aki hiú ábrándokat kerget....valaki már ezt a kifejezést is kitalálta előtted.

Még gyerek. Én 13 évesen a szulinapomra (oktober) babát kértem, kovetkezo év februárjában már udvarlóm volt....18 volt. Visszagondolva az is brutál különbség volt...de csokon kivul más komolyabb nem volt....a nadrág sose került le rólunk. Tiszteletben tartotta hogyén nem akarom még....de a 11 éves még ultra brutál.

2016. aug. 8. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Várj amíg 14 lesz minimum, ha addig is így érzel iránta, akkor talán, de még nagyon felejtős.
2016. aug. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!