Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerelmes vagyok belé

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok belé

Figyelt kérdés

Táncolni járok 1 éve és (sajnos) fel figyeltem az edzőmre, szerelmes lettem belé. Van köztünk pár év és élettársa is van, de néha úgy veszem észre hogy félre érthető jeleket küld, ezt csak én beszélem magamnak be? Pl mikor bámul, oda nézek és egyből elnéz, táborban is elég fura volt. Nagyon szeretem őt. Mit tegyek?:(

16/L

2016. aug. 7. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vette tőled a lapot de ez ha kapcsolatban van, idősebb, diák-tanár viszony , szemèlyisèg miatt is zavaró lehet. Próbálj másra koncentrálni .
2016. aug. 7. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te képzeled be, lehet hogy nem, ezt mi innen nem tudjuk megállapítani. Viszont ha van élettársa, akkor szerintem inkább felejtsd el. Ezek általában csak fellángolások, majd túl leszel rajta, csak akard. Arról nem is beszélve, hogy kiskorú vagy és ha kapcsolatba is kerülnétek, őt megbüntetnék.
2016. aug. 7. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó abban téved, hogy csak 14 éves kor alatt büntetendő, tehát ilyen vonatkozása nincs.

Fiatal táncos vagy, tuti jól nézel ki, és a férfiak a legharmonikusabb párkapcsolatban is szívesen néznek "kirakatot". A férfiak többségétől ugyanezt kapnád.

Neked kell döntened, de ha tanácsért jöttél, akkor:

Ha élettársa van, akkor szerintem csak magadat szívatod, ha ebbe beleéled magad. Fejben nagyon át kell valamit kapcsolnod, hogy ne érdekeljen, ha rád néz. Ha nem megy, a helyedben a lelki béke érdekében megfontolnám az edző váltást is. Nagyon sok csillagnak kellene együtt állnia ahhoz, hogy beteljesedjen az, amit most érzel, szinte lehetetlen.

2016. aug. 10. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi tanacsokat!

En is gondoltam az edzo valtasra de ahanyszor ez megfordul a fejemben rendesen siro gorcsom lesz es erzem hogy nem tudnam elengedni. Hianyozna az hulye mosolygos feje:(

2016. aug. 10. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak,ha mégis néz téged meg stb akkor ne foglalkozz vele,mert ha van élettársa és még úgy is fiatalabb lánnyal foglalkozik akkor veled se fog máshogy viselkedne
2016. aug. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!