Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm elköltözik nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elköltözik nagyon messzire, ami engem nagyon megvisel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, de nagyon szeretem őt, nagyon kötődök hozzá, pár napot is alig birok ki nélküle. A helyzet az, hogy jövő év júniusban kiköltözik Amerikába a szülei után. Tudom hogy ez még messze van és addig még bármi lehet, de engem ez nagyon bánt, ha rágondolok görcsbe rándul a gyomrom és az egész napomra rá nyomja a bélyeget. Szerintetek érdemes ezen rágódnom? Ti mit tennétek a helyemben? Az a helyzet, hogy nagyon szeretem őt, most csak úgy nem tudnék véget vetni emiatt a kapcsolatunknak. Köszi a válaszokat 😊 17/f
2016. aug. 7. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Élvezzétek a jelent, addigra bármi megtörténhet -szakítás, új barátnő, vagy, mégis marad, esetleg te is arra kölötzöl...

Legyetek boldogok együtt -ennyi. :)

2016. aug. 7. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit, talán igazad van. Köszönöm a bíztató szavakat.
2016. aug. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!