Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A napokban egyik barátunknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A napokban egyik barátunknak volt a 18. szülinapja, és lehet belezúgtam egy srácba mit tegyek?

Figyelt kérdés
A buli előtt ami este kezdődött kitalálta a legjobb barátnőm párja hogy menjünk át hozzá alapozni. Jött még a fiúnak is az egyik legjobb barátja. Én kicsit késtem mint amennyire megbeszéltük ők már mindhárman ott voltak amikor megérkeztem. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, iszogattunk. Sörpongoztunk is itt kezdődtek a bajok. Elsőnek a barátnőmmel gyorsan nyertünk a fiúk már nem voltak százasok, a kövi menetben a barátnőm a barátjával volt én a másikkal. Hatalmas meccset játszottunk nagyon szoros volt, de már kicsit éreztem az alkoholt és minden betalált dobásnál összeölelkeztem a fiúval, jót nevettünk-beszélgettünk közel kerültünk egymáshoz. Ezután mentünk a Szülinapi bulira ahol én elszakadtam tőlük, egy kis idő múlva a fiú akivel előbb még ölelkeztem a nővéremnek segített mert ő is ott volt a bulin és már totál kész volt. Olyan féltékeny lettem rá pedig alig ismertem, de mégis ott ölelgette a tesóm meg segített neki állni meg nevetgéltek nagyon mérges lettem rá (juk). Aztán a buli folyamán még oda jött néha de leráztam mert rohadjon meg hogy vele foglalkozott, nem lett volna muszáj neki segíteni őt is alig ismeri. Másnap meg fura érzések voltak bennem csak rá tudtam gondolni már nem is haragszom rá beszélni akarok vele mai napig de félek ráírni mert lehet nem úgy érez mint én, ezt még a barátnőmnek se mertem elmondani, SEGÍTSETEK mit tegyek? 15/L

2016. aug. 5. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

15 éves gyerek létedre berúgni mész bulikba. (Y)

Én sajnállak,hogy ilyen vagy.

2016. aug. 5. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát csodálatos hozzáállás,mondhatom. Igaza van az első válaszolónak. Légy büszke magadra.
2016. aug. 6. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!