Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ez a szöveg hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a szöveg hogyan hatna rátok?

Figyelt kérdés
Szia, fogalmam sincs hogy ki vagy, honnan ismerjük egymást, de egy belső hang azt parancsolta nekem, hogy az unalom által okozott agysorvadás általi halál helyett inkább írjak rád.
2016. aug. 3. 21:47
1 2
 11/20 boma204 válasza:
100%
Nekem nem tetszene. De azért válaszolnék, mert próbálsz humoros lenni azt meg komálják a csajok. Ahogy én is! Vakahogy elkezdeni mindig olyan esetlen. De utána már megy a dolog...
2016. aug. 3. 22:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A belső hang azt is jelentheti, hogy skizofrén vagy, szóval nem tetszene:D
2016. aug. 3. 22:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hangzik túl hízelgőn, hogy "...az unalom által...". Igazából a kedvemtől függene, hogy hogyan hatna rám. Ha rossz kedvem lenne, akkor bunkón jönne át ez az egész, szóval vagy nem válaszolnék rá, vagy visszaírnék annyit, hogy: "Ha majd én is ilyenben szenvedek és nem az agysorvadás mellett döntök, akkor talán rád írok."

Ha pedig jó kedvem lenne, talán egy kicsit még humorosnak is találnám és írnám, hogy: "Megadhatnád a dílered számát."

Magyarán ez emberfüggő, hogy ki hogy veszi le a lapot és melyik részének adja a hangsúlyt. Ha azt teszi előtérbe, hogy csak az unalom miatt írtál rá, nyilván nem esne jól neki és vagy leállna bunkózni, vagy letoj. Ha nem veszi komolyan a szavaidat, akkor valamennyire csak értékelni fogja és elindulhat egy beszélgetés.

De én a helyedben az unalom szó helyett valami más találnék ki (és itt most nem a szinonimákra gondoltam).

2016. aug. 3. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ohh nekem tetszene, aztán cukkolnám a srácot, mert elvileg csak unaloműzésnek vagyok jó. :( :D

Jó kis kezdés.

2016. aug. 3. 23:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát igazából én elég viccesnek tartom ezt a szöveget, nincs vele különösebb bajom:D
2016. aug. 3. 23:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem poenos en is hasonlo stilusban szoktam megnyilvanulni neha:D Nem is sertodnek meg hogy unalomuzes vagyok csupan, kesobb meg lehet mas is, nem?:D Engem pl a szia mizu kerget halalba, szoval mar jo pont ha nem az:D
2016. aug. 4. 00:20
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

*ismeros torlese*

Igy hatna.

2016. aug. 4. 00:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez meg mindig jobb:

"Szia, ugy gondoltam rad irok, mert szeretek uj embereket megismerni. Ha kell be is bizonyithatom hogy nem vagyok pedofil"

14 fiu

2016. aug. 4. 02:08
 19/20 anonim válasza:
Nekem bejön :D keress valakit, akinek humora is van
2016. aug. 4. 08:19
 20/20 anonim válasza:
Sztem poen, en birnam :DD
2016. aug. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!