Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a szöveg hogyan hatna rátok?
Hát nem hangzik túl hízelgőn, hogy "...az unalom által...". Igazából a kedvemtől függene, hogy hogyan hatna rám. Ha rossz kedvem lenne, akkor bunkón jönne át ez az egész, szóval vagy nem válaszolnék rá, vagy visszaírnék annyit, hogy: "Ha majd én is ilyenben szenvedek és nem az agysorvadás mellett döntök, akkor talán rád írok."
Ha pedig jó kedvem lenne, talán egy kicsit még humorosnak is találnám és írnám, hogy: "Megadhatnád a dílered számát."
Magyarán ez emberfüggő, hogy ki hogy veszi le a lapot és melyik részének adja a hangsúlyt. Ha azt teszi előtérbe, hogy csak az unalom miatt írtál rá, nyilván nem esne jól neki és vagy leállna bunkózni, vagy letoj. Ha nem veszi komolyan a szavaidat, akkor valamennyire csak értékelni fogja és elindulhat egy beszélgetés.
De én a helyedben az unalom szó helyett valami más találnék ki (és itt most nem a szinonimákra gondoltam).
Ohh nekem tetszene, aztán cukkolnám a srácot, mert elvileg csak unaloműzésnek vagyok jó. :( :D
Jó kis kezdés.
Szerintem ez meg mindig jobb:
"Szia, ugy gondoltam rad irok, mert szeretek uj embereket megismerni. Ha kell be is bizonyithatom hogy nem vagyok pedofil"
14 fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!