Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze a barátnőtökkel? Hogy hívtátok el randira?
Az első barátnőmmel egy suliba jártunk, ő egy évfolyammal felettem, és egy iskolai táborban mi ketten szervezők voltunk. Ott nagyon sokat beszéltünk, nagyon jó viszonyba kerültünk, két hónappal később össze is jöttünk.
A mostani barátnőmmel egy szilveszteri házibuliban kavartunk, aztán két hónapig nem is beszéltünk, de egy másik bulin megint összefutottunk, kavartunk. Sajnos messze lakik tőlem, 150km távolság, így először 2 hónapig csak barátilag beszélgettünk. Végül találkoztunk kettesben amikor pont Budapesten járt, és össze is jöttünk nem sokkal később :)
Igazából engem a barátnőm hívott el, amellett, hogy én is el akartam. Ő gyorsabb volt. Az egész egy "félresikerült" csókkal kezdődött egy házibuliban. Akkor megváltozott minden bennünk. Mostanra jutottunk el odáig, hogy felérjük ésszel, szeretjük egymást. 1 hónapja vagyunk együtt, és valószínű még egy darabig együtt leszünk, mert nagyon jó közöttünk a kémia :)
18 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!