Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Esetleg mit mondjak majd neki? (többi lent)
11 éves vagyok.Tetszik egy fiú.2 szülinapunk volt együtt.(11. és a 9.)Tetszik de szerintem fiatalok vagyunk a járáshoz.De nagyon inteligens.A szülinapomra parfümöt vett.Nő napra is hozott a lányoknak valamit.(gumicukrot de legalább hozott.A többi fiú azt se mondta hogy boldog nő napot)Húsvétkor ő mondta a legnormálisabb verset.A többi fiú idiótaságot mondott kb.
Szóval nagyon inteligens,kedves.
Szerintetek?Próbálkozzak vagy mit csináljak?Köszike a tanácsokat.🙂Nem kérek olya válaszokat akik szerint hülye meg stb.vagyok😑
akkor tedd azt :) barátkozzatok, ismerkedjetek, a korotoknak megfelelő programokkal ...
most ezen nem is vagyok hajlandó felb*szni magam, mert eltudom képzelni, és elég szomorú hogy már itt tart a világ, hogy 11 évesen is szégyen ha nincs pasid ... 12 évesen meg az lesz a gáz, ha még szűz vagy ... 14 évesen meg mehetsz abortuszra ... szóval a lényeg hogy ha tényleg normális, okos lány vagy, a megnyilvánulásaidból úgy tűnik, akkor ezekre a hangokra nem adsz, és nem engedelmeskedsz a "tömeg hangjának", hanem úgy teszel, ahogy egy normális ember , bármily fiatal legyen is .. sok sikert :)
örülök, hogy így gondolod, hidd el, hogy jól gondolkozol, és nem fogod megbánni, hogy nem állsz be a hülyék sorába :) 16-17 éves korodban sokkal értékesebb kapcsoltaid lehetnek, ha ilyen korban nem kavartál a fél felső tagozattal :)
a mozi jó ötlet, ha van olyan sorozat amit mindketten kedveltek, azt is lehet nézni, közös játék, a valóságos világban, de akár a számítógépen is, park, fagyi, állatkert, korizás, biliárd, bowling, és satöbbi :) ha tényleg olyan jól kijöttök, rengeteg mindennel el lehet ütni az időt még pár évig, mire komolyabbra fordulna a téma
ha most csak barátkozol vele, lehet, hogy néhány év múlva már más fog tetszeni, ő meg a legjobb barátod lesz 😄
off: nagyon új az Android-od vagy IOS? mert nem jelzi ki az emojikat 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!