Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez utal valamire vagy mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez utal valamire vagy mindig ilyen?

Figyelt kérdés
Na szóval. Az étteremben van egy pincérlány aki ha eljön az asztalomnál mindig szemez velem, néha csak úgy elmosolyodik. Az étlapot is mindig nekem adja először, még akkor is amikor öten voltunk és én ültem legtávolabb. Ezt mindenkinél így csinálja szerintetek és ez csak egy megszokás vagy lehet valami ? köszönöm :)
2016. júl. 31. 11:03
 1/3 anonim válasza:
Első
2016. júl. 31. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért nem annyira hétköznapinak tűnik, beszélj vele, hívd el valahova. Egy próbát megér, ha meg nem akkor sincs semmi.
2016. júl. 31. 11:13
 3/3 A kérdező kommentje:
De én nem tartom magam helyesnek, ezért nem értem :/ meg vagy 2 evvel idősebb szerintem de mondjuk ez nem baj.
2016. júl. 31. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!