Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom most akar kapcsolatot vagy nem?
A legjobb barátom 21 éves, en meg csak 17 vagyok. Tegnap találkoztunk és jól el voltunk. Véletlen vagy szandekosan de megcsokolt. Es utana tobbszor is adott puszit a homlokomra vagy epp a szamra. Már keso este volt es haza kisert. Meg alltunk a hazunknal es epp koszontunk el. Mikor meg oleltem ki mondta hogy 'Szeretlek'. És 2x is elhangzott a szajabol. Szerintetek mit csinaljak? Csak szorakozasbol mondta vagy komolyan?
Legyszived normalis valaszokat kerek. Koszonom!
Szia!
Ha engem kérdezel, akkor véletlenül csókolt meg.. És a puszi áradat is véletlen volt.. Igen, véletlen.. Velem is gyakran megesik :,D
Nem hiszem, hogy szórakozott. Arra, hogy akar-e kapcsolator a válaszom: Nem tudom. Talán igen, talán nem
Hogy lehet valakit véletlenül megcsókolni? Megbotlik az illető, de mindkét hóna alatt egy-egy görögdinnyét szorongat, ezért véletlenül pont a szájával esik a csaj szájára? Na ne!
Igen, kérdező akar tőled valamit. Jellemzően meg akar dugni. Aztán, hogy kapcsolatot akar-e, azt majd a jövő dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!