Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha mindig én írok rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha mindig én írok rá a lányra?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtem össze egy lánnyal szoktunk kicsit beszélgetni és mindig én írok rá először.

Ez engem egy kicsit zavar, hogy ő nem szokott először rámírni meg furcsállom is.

Meg jövőhéten is lesz az első találkozásunk is.

15F

Ő14

2016. júl. 29. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
El van nélküled is azt jelenti.
2016. júl. 29. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor kérdezd meg tőle h ez miért van, és mondd el neki h zavar
2016. júl. 29. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor beszélgettek és amikor pont van téma meg mondanivaló, akkor hirtelen lépj le hogy "menned kell"... ezt játszd el párszor, és mindegyik között várj kb 1-2 napot, akkor majd ő fog keresni ;)

Ha így sem ír, lehet van egy kis baj

2016. júl. 29. 23:00
 4/5 anonim válasza:
Szerintem hogyha beszélgetés közben látod hogy nyitott,érdekli amit mondasz,nem szűkszavú,akkor semmi gond azzal ha te írsz mindig rá:) Nekem is ilyen egyik barátnőm,soha senkire sem ír rá még a barátjára sem,ettől függetlenül persze szeret vele beszélni (fb-n is és élőben is (: )
2016. aug. 1. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
En meg tudom érteni en nagyon visszahúzódó és onbizalomhianyos vagyok és én se irok ra senkire de nem azért mert nem szeretek vele beszelgetni egyszerűen csak félek attól hogy ő nem akar velem vagy nincs kedve vagy nem tudom szoval szerintem írj csak neki nyugodtan lehet csak kell egy kis ido neki hogy igazán megbizzon benned:) szurkolok:)
2016. aug. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!